Έκτακτες Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή του Μαρτίνου

kikloforiakes rithmiseis

Έκτακτες Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή του Μαρτίνου λόγω διαμαρτυρίας επί του Αυτοκινητοδρόμου ΑΘΕ.

Η Νέα Οδός, ενημερώνει πως σήμερα Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας,  των εργαζομένων της βιομηχανίας ΛΑΡΚΟ επί του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Μαρτίνου.

Με γνώμονα την ασφάλεια τόσο των διερχόμενων οχημάτων, όσο και των  διαδηλωτών, με εντολή της τροχαίας από τις 12:30  και μέχρι το πέρας της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, θα ισχύσει εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω τη Παλαιάς Εθνικής Οδού (Π.Ε.Ο.) στο τμήμα από τον Α/Κ Κάστρου έως τον Α/Κ Αταλάντης.

Κατά τη διάρκεια της εκτροπής, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται στον Α/Κ Κάστρου και μέσω της Π.Ε.Ο. Ορχομενού – Λιβαδειάς – Αταλάντης, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Αταλάντης, από όπου και θα εισέρχονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο.

Αντίστοιχα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εξέρχονται στον Α/Κ Αταλάντης και μέσω της Π.Ε.Ο. Αταλάντης – Λιβαδειάς – Ορχομενού, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Κάστρου, από όπου και θα  εισέρχονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο.

Σχετική ενημέρωση στους οδηγούς θα παρέχεται μέσω των σταθμών διοδίων καθώς και των ηλεκτρονικών πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων (VMS), ενώ στη διάθεση κάθε οδηγού,   προκειμένου να ενημερωθεί για τις εκάστοτε επικρατούσες συνθήκες, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου ΑΘΕ που διαχειρίζεται η Νέα Οδός, βρίσκεται και η αρμόδια  Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών στο 22950-26900.

Τέλος, κατά τη διάρκεια ισχύος των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα υπάρξει αντίστοιχη αναπροσαρμογή των διοδίων τελών στους μετωπικούς και πλευρικούς σταθμούς που επηρεάζονται από τις εκτροπές κυκλοφορίας.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω σημείο, καθώς και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της τροχαίας.

Σχετικά