ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 17-23/2/20

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες είναι μια καλή ευκαιρία να κάνουμε μια ανασκόπηση σε ότι  μας ενόχλησε ψυχολογικά και μας δημιούργησε απωθημένα. Βγαίνοντας από  την αναδρομή του ο Ερμής θα μπορούμε να αποφασίσουμε τι θα κρατήσουμε και τι όχι για να προχωρήσουμε μπροστά. Πρακτικά μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις, προβλήματα στην επικοινωνία και θέματα επιμόρφωσης δεν κατασταλάζουν.

ΚΡΙΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο στην αρχή της εβδομάδας θα έχει εντάσεις στο επαγγελματικό χώρο, όμως στις 21/2 παρά τις συγκρούσεις μπορεί να βγει κάτι θετικό σε κάποιο οικονομικό θέμα. Η νέα Σελήνη 23/2 έρχεται να σας επισημάνει ότι τα εξωτερικά ερεθίσματα έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ψυχολογία σας, μπορεί να κινήστε δυναμικά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάποια πράγματα δεν σας κάνουν να κλείνεστε στον εαυτό σας. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει ευκαιρίες να πραγματοποιήσει στόχους και κοινωνική καταξίωση μέσα από φιλανθρωπικές δράσεις. Προσοχή ο ανάδρομος Ερμής ίσως φέρει στην επιφάνεια συκοφαντίες ή συζητήσεις από παλιά που όμως ακόμα σας επηρεάζουν. Η Αφροδίτη σας κάνει πιο όμορφους και συμπαθητικούς στους γύρω σας, όμως οι υπερβολές από μέρους σας στο κοινωνικό στάτους είναι σχεδόν σίγουρες.  Το τρίτο δεκαήμερο εδώ και αρκετό καιρό βλέπει ότι πολλά πράγματα άλλαξαν στην καριέρα και ίσως να βρίσκεται στο στάδιο της αλλαγής «πλεύσης». Είναι ουδέτερη εβδομάδα χωρίς να αποκλείσω τις πιέσεις από άτομα κύρους.

ΤΑΥΡΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο βλέπει τις βαθιές αλλαγές στην ζωή του, ίσως με ένα τρόπο ξαφνικό που δεν συνάδει με το χαρακτήρα του. Νομικά θέματα ή άτομα από το εξωτερικό θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα. Δυναμικά θα κινηθείτε για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, εύνοια σε σκοπούς και στόχους. Η νέα Σελήνη σας ωθεί να βρείτε καινούργιους «δρόμους» και να γνωρίσετε διαφορετικούς ανθρώπους από σας. Αλλάξτε τρόπο σκέψης και φιλοσοφίας.  Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει την ευκαιρία να προωθήσει καθετί που έχει πνευματικό και φιλοσοφικό υπόβαθρο, μέσα από ομάδες, συλλόγους, παρέες κτλ. Στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να αισθανθείτε ότι έχετε δώσει πολλά σε ανθρώπους αλλά δεν έχετε πάρει τα αντίστοιχα «εύσημα». Αντίστοιχα μπορεί και συναισθηματικά (ερωτικά) να περιμένατε πολύ περισσότερα από το ταίρι σας, όμως δύσκολα θα το εξωτερικεύσετε.  Το τρίτο δεκαήμερο εδώ και καιρό έχει πάθει μια «μετάλλαξη» στο τρόπο που φιλοσοφεί την ζωή. Ακόμα και μέσα από πίεση θα δείτε ότι ήταν αναγκαία αυτή η αλλαγή. Ουδέτερη εβδομάδα, επικεντρώνεστε στην καριέρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Το πρώτο δεκαήμερο παρά των συνεχών ανατροπών  που συμβαίνουν και ταράζουν τον ψυχισμό σας, κάτι καλό μπορεί να βγει αυτή την εβδομάδα σε ότι έχει σχέση με χρηματοοικονομικά που αφορούν τρίτους. Καλό θα είναι να λειτουργήσετε με γνώμονα την λογική, ακόμα και αν ξαφνιαστείτε  με καινούργια δεδομένα στον τομέα της καριέρας. Η νέα Σελήνη σας δίνει την ώθηση να ασχοληθείτε και να επανεξετάσετε τους στόχους σας. Το δεύτερο δεκαήμερο κάνει μεγαλεπήβολα σχέδια για μια επιχειρηματική δράση, προσοχή όμως μην αποφασίσετε τίποτα αυτό το διάστημα. Μήπως είχατε μεγάλες προσδοκίες από παρέες, συλλόγους κτλ. ότι θα σας βοηθούσαν σε οικονομικό επίπεδο; αυτός είναι και ο λόγος που απογοητεύεστε στο τέλος της εβδομάδας.  Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα, δεν θα λείψει όμως η αισιοδοξία και η τάση να μάθουν καινούργια πράγματα. Πάντα πρέπει να προσέχετε και να είστε συνεπείς στα οικονομικά που αφορούν τρίτους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να κάνει δυναμικές κινήσεις σε μια συνεργασία με εταιρεία ή ομάδες, που θα είναι λίγο πρωτοποριακές. Γενικά ότι είναι μη συνηθισμένο, σας ευνοεί αυτό το διάστημα. Η νέα Σελήνη σας προτρέπει να βρείτε καινούργιους δρόμους, σε ότι αφορά εξωτερικό, σπουδές, φιλοσοφίες ή να βρείτε μια άλλη νομική φόρμουλα για την επίτευξη των στόχων σας.  Το δεύτερο δεκαήμερο θα μπορεί να εκπληρώσει με επιτυχία κάθε πνευματική και συναισθηματική σχέση. Το να οραματίζεστε ένα ταξίδι με τον/την σύντροφο αυτή την περίοδο είναι ότι καλύτερο. Ευνοούνται οι συνεργασίες. Κάθε υπερβολή σας θα έχει συνέπιες στο τέλος της εβδομάδας σε επαγγελματικό επίπεδο ή σε συνεργασίες.  Το τρίτο δεκαήμερο δεν έχει ιδιαίτερες όψεις που να το επηρεάζουν, όμως πάντα πρέπει να προσέχει την «διάβρωση» σε σχέσεις και συνεργασίες.

ΛΕΩΝ.  Το πρώτο δεκαήμερο εργασιακά θα έχει ξαφνικές ανατροπές με θετικά αποτελέσματα. Μην φοβηθείτε να πάρετε ρίσκα σε ότι αφορά τους στόχους και την καριέρα. Η νέα Σελήνη σας προτρέπει να επικεντρωθείτε στην καθημερινότητα και να δείτε με διαφορετική «ματιά» την εργασία σας. Βρείτε τρόπους να κάνετε μια καινοτομία. Ο Ερμής θα σας φέρει καθυστερήσεις αργότερα. Ασχοληθείτε επίσης με θέματα υγείας που τυχών σας απασχολούν.  Το δεύτερο δεκαήμερο έχει εύνοια στον οικονομικό και εργασιακό τομέα. Στο τέλος της εβδομάδας μην υπερβάλετε, δεν είναι όλοι έτοιμοι για αποδεχθούν τα μεγαλεπήβολα σχέδια σας. Ο Ερμής θα σας φέρει καθυστερήσεις σε οικονομικά  που αφορούν τρίτους, ίσως δεν ευοδωθούν δάνεια ή κληρονομικά θέματα που σας απασχολούν.  Το τρίτο δεκαήμερο δεν έχει ιδιαίτερες πλανητικές επιρροές, δίνετε μεγαλύτερη έμφαση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ο/Η σύντροφος και οι συνεργάτες σας αποσπούν την προσοχή. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία σας. Η καθημερινότητα και ο εργασιακός τομέας σας πιέζουν, καλό θα είναι να μεθοδεύσετε τις ενέργειες σας για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο κινείτε δυναμικά και αποτελεσματικά σε ότι αφορά δημιουργικά σχέδια. Παρότι και εσείς οι ίδιοι ξαφνιάζεστε με τον τρόπο που λειτουργείτε, οι ιδέες σας είναι πρωτοποριακές και ανοίγουν τα στενά πλαίσια που κινούσασταν μέχρι τώρα. Η νέα Σελήνη επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες, ακόμα και εκεί θα κάνετε μια καινούργια αρχή που ίσως ποτέ πριν δεν είχατε επιχειρήσει.  Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μεγάλη έμπνευση και πνευματικότητα. Η διαίσθηση, έντονα ανεπτυγμένη, θα σας οδηγεί στις σωστές επιλογές είτε σε ερωτικά θέματα, είτε σε δημιουργικά εγχειρήματα. Προσοχή στο τέλος της εβδομάδας σε υπερβολές στα οικονομικά. Μην παίρνετε αποφάσεις αυτό το διάστημα, όμως δεν σας εμποδίζει τίποτα να κάνετε έρευνα στους τομείς που σας ενδιαφέρουν.  Το τρίτο δεκαήμερο συνεχίζει να κάνει «εκκαθαρίσεις» στον συναισθηματικό τομέα ή να πρέπει να δουλέψει πιο πολύ για να πραγματώσει αυτά που τον ευχαριστούν. Ουδέτερη η εβδομάδα για εσάς.

ΖΥΓΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο με τον Άρη στον τομέα της οικογένειας και των ακινήτων σας προκαλεί εντάσεις, όμως αυτή την εβδομάδα θα έχετε και απρόσμενες εξελίξεις σε κληρονομικά θέματα ή σε οικονομικά που θα ωφελήσουν εσάς και την οικογένειά σας. Συνεχίστε όμως να είστε προσεκτικοί σε δάνεια και οικονομικά που αφορούν τρίτους.  Το δεύτερο δεκαήμερο με τον Ερμή να κινείτε ανάδρομος στον τομέα της υγείας και της καθημερινότητας, σας προκαλεί μπλοκαρίσματα και καθυστερήσεις. Οργανωθείτε καλύτερα στον εργασιακό χώρο για να μην εκνευρίζεστε. Έχετε την εύνοια του Δία σε θέματα σπιτιού και οικογένειας τα μέλη της οποίας θα σας προσφέρουν άπλετα την συμπαράστασή τους. Ίσως έρθουν και άλλα μέλη στην οικογένεια ή μπορεί να κάνετε μια επέκταση στο σπίτι. Στο τέλος της εβδομάδας μην υπερβάλετε. Ο/Η σύντροφος και οι συνεργάτες είναι στο πλευρό σας και εσείς ζητάτε ακόμα περισσότερα, ίσως για να καλύψετε συναισθηματικά κενά.  Για το τρίτο δεκαήμερο η εβδομάδα είναι ουδέτερη. Παρότι αισθάνονται βαρύ το οικογενειακό κλίμα, πρέπει να δουν πιο αισιόδοξα τις καταστάσεις και να αφήσουν λίγο τον εαυτό τους ελεύθερο να χαρεί και να δημιουργήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Αυτοί που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα έχουν δυναμικές συνεργασίες και σχέσεις που θα είναι θετικές για το μέλλον. Δημιουργικά σχέδια και επιτυχίες από παιδιά, θα σας δώσουν ώθηση να συνεχίσετε. Ο ενθουσιασμός δεν θα λείψει, αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι οι παράτολμες κινήσεις από βιασύνη. Μεγάλη καλλιτεχνική δημιουργία. Η νέα Σελήνη σας προκαλεί να βρείτε  τι είναι αυτό που σας κάνει χαρούμενους και να το ακολουθήσετε.  Το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να πετύχει τους στόχους του. Αν αυτό που θέλετε να δημιουργήσετε τώρα έχει τις ρίζες του από παλιά, τότε έχει ωριμάσει και πρέπει να προχωρήσετε ένα βήμα παρά κάτω, ειδικά αν έχει σχέση με την τέχνη. Ο Ερμής θα σας κρατήσει πίσω για να κάνετε περισσότερη ερεύνα σε κάθε νοητική ή δημιουργική ενασχόληση. Αγαπημένα άτομα από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστούν, προσοχή στις παρεξηγήσεις λόγω της αναδρομής του.  Το τρίτο δεκαήμερο δεν επηρεάζεται από το πλανητικό σκηνικό, επικεντρώνετε σε οικογενειακά θέματα ή σε θέματα που αφορούν ακίνητα στην αρχή της εβδομάδας. Μπορείτε να ανασυνταχθείτε. Τώρα είναι η εποχή που διαμορφώνετε το περιβάλλον σας, βάλτε γερές βάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο αγωνίζεται για τα οικονομικά του. Υπάρχει μια ευκαιρία να βρεθεί λύση στο οικονομικό αδιέξοδο σε συνδυασμό με την εργασία σας και να καταφέρετε ξαφνικά να το επιλύσετε μέσα από δραστικές ενέργειες. Προσοχή μπορεί να γίνετε «επαναστάτες χωρίς αιτία». Η συμπεριφορά σας και οι δράσεις σας θα είναι πρωτότυπες. Η νέα Σελήνη σας δείχνει ότι πρέπει να βρείτε μια καινούργια φόρμουλα για λειτουργείτε με άτομα της οικογένειας.  Το δεύτερο δεκαήμερο θα ευεργετηθεί από μία οικογενειακή επιχείρηση ή θα έχει την βοήθεια και την συμπαράσταση για να ανταπεξέρθει στις οικονομικές δυσκολίες. Πρέπει να προσέξετε στο τέλος της εβδομάδας μήπως ξοδεύετε υπέρμετρα για τη διασκέδασή σας. Ο ανάδρομος Ερμής δεν βοηθά στην συνεννόηση με τα οικεία σας πρόσωπα, ότι αφορά ακίνητα θα υπάρχουν καθυστερήσεις.  Το τρίτο δεκαήμερο εκτός από τα οικονομικά προβλήματα που τους απασχολούν το τελευταίο διάστημα, δεν υπάρχουν όψεις στον πλανητικό ουρανό που να τους επηρεάζουν ιδιαίτερα. Το περιβάλλον σας και οι κοντινοί συγγενής θα σας απασχολήσουν στην αρχή της εβδομάδας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Αυτοί που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο ρισκάρουν για να πετύχουν τα σχέδιά τους και τα καταφέρνουν. Μπορεί αυτό να αφορά μία σχέση (ερωτική) με άτομο τελείως διαφορετικό από εσάς, μπορεί όμως να τολμήσετε και ένα δημιουργικό σχέδιο που τελικά θα ευοδωθεί. Εκκεντρικότητα που δεν συνηθίζετε θα σας κάνει να ξεχωρίσετε σε τομείς εκπαίδευσης ή στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Η νέα Σελήνη είναι θετική για εσάς αρκεί να βρείτε διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης για να πλησιάσετε τους συγγενείς, φίλους κτλ. Ίσως να βρείτε και καινούργιες δραστηριότητες. Όλα αυτά θα καταλήξουν σε κάτι συγκεκριμένο τον επόμενο μήνα.  Το δεύτερο δεκαήμερο με τον Δία να ευνοεί κάθε φιλόδοξο σχέδιο, συνεχίστε να αρπάζετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Αυτή την εβδομάδα το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα είναι ότι καλύτερο για να βγάλετε την γαλαντομία που κρύβετε μέσα σας, είναι ευκαιρία για πνευματική και καλλιτεχνική δημιουργία. Οι σχέσεις σας με το κοινό θα είναι εποικοδομητικές. Επίσης θα έχετε μεγάλη διαίσθηση. Στο τέλος της εβδομάδας θα ζητάτε πολλά από την οικογένειά σας, ίσως φτάσετε στο σημείο να υπερβάλετε. Ο Ερμής ανάδρομος δεν αφήνει να κατασταλάξετε σε συμπεράσματα. Καθυστερήσεις και ασυνεννοησία σε συζητήσεις και μετακινήσεις.  Το τρίτο δεκαήμερο απαλλαγμένο από δύσκολες όψεις θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα. Το κύριο χαρακτηριστικό είναι η μετάλλαξη που γίνεται στην ζωή σας, αποφύγετε όμως να επιβάλλεστε στους άλλους και μην αυτοπεριορίζεστε. Βρείτε το χρόνο να ανασυγκροτηθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο έχει έντονα την αίσθηση ότι υπάρχει κρυφός ανταγωνισμός. Αλλά και ενέργειες που γίνονται και από εσάς μπορεί να είναι κρυφές. Σε μυστικό πλαίσιο λοιπόν θα κινηθείτε και θα πετύχετε ένα στόχο που έχει σαν αντικείμενο την οικογένεια, ένα ακίνητο, ακόμα και την πατρίδα. Έχετε την διάθεση να πειραματιστείτε σε οικονομικό επίπεδο και να γίνετε αντιδραστικοί στα πιστεύω της οικογένειας.  Το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να λύσει το προβλήματα της οικονομικής αστάθειας από κρυφές πηγές εσόδων. Στο τέλος της εβδομάδας, προσοχή στους ανέφικτούς στόχους. Περιμένετε πολλά από το περιβάλλον, αισθάνεστε ότι διαρκώς δίνετε χωρίς ίσως να υπάρχει το ανάλογο αντίκρισμα. Ο ανάδρομος Ερμής θα δημιουργήσει σύγχυση και ανασφάλεια στα οικονομικά, ίσως να δυσκολεύεστε να εισπράξετε χρήματα. Ηθικά ζητήματα επανέρχονται και πρέπει να τα επανεξετάσετε.  Το τρίτο δεκαήμερο δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από το πλανητικό σκηνικό. Έχει όμως πάγια θέματα που το απασχολούν κυρίως ψυχολογικά αλλά και συνειδητοποιήσεις που δεν είναι ευχάριστες. Οι ενδοσκοπήσεις και στην συνέχεια οι εσωτερικές αναμορφώσεις μέχρι να συνειδητοποιηθούν δεν είναι μια εύκολη περίοδος. Κρυφές υπόγειες δοκιμασίες που αργότερα θα φέρουν την αλήθεια στο φως. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, ανασυνταχθείτε, υπάρχουν πράγματα που περνάνε από το χέρι σας.

ΙΧΘΥΕΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο έχει μεγάλη δυνατότητα να πετύχει σημαντικά και πρωτοποριακά θέματα μέσα από συλλογική προσπάθεια. Μπορείτε να αναπτύξετε τις ιδέες σας οι οποίες γίνονται αποδεκτές και μάλιστα με τρόπο που δεν τον περιμένατε. Πρωτοποριακός γραπτός και προφορικός λόγος. Η νέα Σελήνη γίνεται στο ζώδιό σας, επαναπροσδιορίζεστε, βλέπετε τι σας εκφράζει και τι απορρίπτετε συναισθηματικά. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει μια ιδιαίτερη εύνοια σε πνευματικούς και ιδεολογικούς χώρους. Η καλλιτεχνική δημιουργία σε πλαίσια συλλογικού χώρου είναι καταπληκτική. Μπορείτε να γίνετε αρωγοί σε κοινωνικούς χώρους, έχετε την δυνατότητα να βοηθήσετε αλλά και να πάρετε άπλετα την αναγνώριση για το έργο σας. Στο τέλος της εβδομάδας προσοχή στις υπερβολές, ίσως  χρειαστεί να δώσετε πιο πολλά από όσα αντέχετε σε οικονομικό επίπεδο. Ο ανάδρομος Ερμής δυσκολεύει τις αποφάσεις, προσέχετε τι λέτε γιατί μπορεί να αναιρεθεί, αποφύγετε υπογραφές, συμβόλαια, συμφωνίες κτλ.  Το τρίτο δεκαήμερο έχει αρχίσει και κάνει ξεκαθαρίσματα στους ανθρώπους που το περιβάλλουν, είτε είναι συγγενείς είτε φίλοι. Κάποιες συναναστροφές δεν σας καλύπτουν ή συναισθηματικά έχουν βαλτώσει. Βρείτε την δύναμη να φύγετε από ότι δεν σας εκφράζει, μπορεί να είναι ακόμα και ο τρόπος σκέψης σας που τώρα έχει αλλάξει. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα, έχετε την δυνατότητα να χειριστείτε πιο εύκολα την καθημερινότητα.                                                                                                                       

Σχετικά