Στην ΕΡΤ η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Λιβαδειάς

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ  ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

   Την Κυριακή 16 – 2 – 2020 η  Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Λιβαδειάς και η κυρία Μαρία Σουλτάτου φιλοξενήθηκαν  στην εκπομπή « ΦΩΝΗ ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ » του κυρίου Γιάννη Τζουανόπουλου , που μεταδίδεται  σε ζωντανή γραμμή με τους Έλληνες του κόσμου κάθε  Κυριακή βράδυ 10 – 12 μ.μ από την ΕΡΤ και το Β΄ Πρόγραμμα, ερμηνεύοντας τραγούδια έντεχνα – λαϊκά και τραγούδια της Μικράς Ασίας.

   Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας την ΕΡΤ, τον κύριο Γιάννη Τζουανόπουλο για την ζεστή φιλοξενία στην ραδιοφωνική του εκπομπή, τον κύριο Κωστή Γιαννακόπουλο για την ηχογράφηση και την τεχνική υποστήριξη , τον συνθέτη κύριο Ευριπίδη Νικολίδη , τους εξαίρετους μουσικούς  κυρίους Σάββα Ρακιντζάκη πιάνο, Γιάννη Σταματογιάννη μπουζούκι, Νίκο Γύρα κιθάρα, Χρήστο Δαλιάνη βιολί και την κυρία Δήμητρα Λαλαδάκη  κρουστά.

    Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας την εξαιρετική ερμηνεύτρια κυρία Μαρία Σουλτάτου, που έχουμε την τιμή να είναι δασκάλα της Χορωδίας μας, για την εμπιστοσύνη και την αγάπη της.

  Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της Χορωδίας μας, που με την στήριξη και την αγάπη τους  συνεχίζουμε το όνειρο και το όμορφο ταξίδι στην μουσική και την παράδοση.

Το     Δ.Σ.

Σχετικά