Στον Δήμαρχο Λεβαδέων ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικής Βοιωτίας

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα με αξιωματικούς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Το Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα επισκέφτηκαν σήμερα στο γραφείο του, ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Βοιωτίας, Πύραρχος κ. Ιωάννης Ζαμάνης και ο Υποδιοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιβαδειάς, Αντιπύραρχος κ. Κωνσταντίνος Πούλος στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων κ. Αλέξανδρος Μητάς.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ανάγκη στενής συνεργασίας μεταξύ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και των Υπηρεσιών του Δήμου Λεβαδέων σε 24ωρη βάση, έτσι ώστε να υπάρχει κοινός συντονισμός για την αντιμετώπιση επειγουσών καταστάσεων με γνώμονα πάντα την προστασία των πολιτών, αλλά και την ασφάλεια των στελεχών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά τη διάρκεια της επιχειρησιακής τους δράσης.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Λεβαδέων σημείωσε ότι σύμφωνα με το νέο νόμο περί Πολιτικής Προστασίας αναμένεται η αναδιάρθρωση της αρμόδιας Υπηρεσίας του Δήμου Λεβαδέων για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών. Υπογράμμισε επίσης, ότι θα πρέπει να προγραμματιστούν κοινές δράσεις στα σχολεία του Δήμου Λεβαδέων για τη διοργάνωση εβδομάδων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών σε θέματα αντιμετώπισης φυσικών φαινομένων (σεισμοί, πυρκαγιές, πλημμύρες).

Σχετικά