ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ από την Κατερίνα Καράμπελα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 24/2-1/3/20

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Έντονη δράση και κινητικότητα ,πολλά θα ακούσουμε και πολλά θα δούμε. Τίποτα όμως δεν μας εγγυάται το αποτέλεσμα.

ΚΡΙΟΣ.  (21/31/3)Το πρώτο δεκαήμερο παίρνει συνεχώς πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Όμως δεν πρέπει να ξεχνά ότι οι συζητήσεις που θα γίνουν αυτό το διάστημα δεν θα καταλήξουν πουθενά. Μην ακούτε τον υποβολέα που σας υπαγορεύει, γιατί άλλα θα θέλετε να πείτε και άλλα θα εκφράζετε. Ξαφνικές αλλαγές και μυστικές επαφές που αφορούν τα οικονομικά σας μπορεί να σας ενθουσιάσουν, κρατήστε «μικρό καλάθι» και μην λειτουργήσετε παρορμητικά.   (1-10/4) Το δεύτερο δεκαήμερο με την Αφροδίτη στις αρχές της εβδομάδας «επάνω» του, γίνεται  πολύ συμπαθές στους γύρω του. Μην χάνετε την ευκαιρία να διερευνήσετε θέματα για την καριέρα σας και την κοινωνική σας άνοδο.  (11-20/4) Το τρίτο δεκαήμερο από την Τρίτη και μετά μπορεί να φροντίσει την εμφάνιση του, η γοητεία που εκπέμπει θα είναι έντονη. Στο τέλος της εβδομάδας άνθρωποι κύρους ή μεγαλύτεροι στην ηλικία θα σας προκαλέσουν συναισθηματική ένταση ίσως και το πάθος. Φροντίστε να διαφυλάξετε τον εαυτό σας, ίσως απογοητευτείτε από κάποια άτομα που μπόρεσαν να κυριαρχήσουν επάνω σας ακόμα και σε κοινωνικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ.  (21-30/4) Το πρώτο δεκαήμερο δεν θα προλαβαίνει τις εκπλήξεις. Με άνεση θα ξεχωρίζετε λόγω και της δικιά σας συμπεριφοράς. Έντονη κινητικότητα και επικοινωνία με φίλους, παρέες, συλλόγους κτλ. Η τάση που έχετε να επιβάλετε την γνώμη σας θα σας χαρακτηρίσει αυτή την εβδομάδα, όμως θα ακούσετε και από τους άλλους έξυπνες ιδέες που θα σας ενθουσιάσουν, δεν μένει παρά να ελέγξετε ποιές μπορούν να πραγματοποιηθούν και ποιές όχι.  (1-10/5) Το δεύτερο δεκαήμερο έχει εύνοια στο να γνωρίσει καινούργιες φιλοσοφίες, διαφορετικούς ανθρώπους από αυτούς που μέχρι τώρα συναναστρέφεστε. Αλλάζετε κάποια πράγματα από την νοοτροπία που είχατε μέχρι τώρα ή τουλάχιστον έχετε την καλή διάθεση να το κάνετε.  (11-21/5) Το τρίτο δεκαήμερο επηρεάζεται στο τέλος της εβδομάδας, ψυχολογικά από μία ερωτική ή οικονομική απογοήτευση στα πλαίσια μιας ομάδας.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  (22-31/5) Το πρώτο δεκαήμερο θα ασχοληθεί με οικονομικά και κοινωνικά θέματα μέσα σε ένα κλίμα επαναδιαπραγμάτευσης. Αγώνας δρόμου για να τακτοποιηθούν θέματα με τράπεζες, δάνεια ή κληρονομικά. Στο τέλος της εβδομάδας έρχονται πληροφορίες για επαγγελματικά και καριέρα που πρέπει να επανεξετάσετε τον επόμενο μήνα. Οι συζητήσεις είναι συγκεχυμένες και δεν θα μπορέσουν να βγουν συμπεράσματα.  (1-10/6) Το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να επωφεληθεί από χρήματα τρίτων π.χ. του/της συντρόφου ή από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Η Αφροδίτη από την άλλη μέχρι τις 25/2 σας βοηθά να συμμετέχετε σε παρέες, ομάδες, συλλόγους κτλ. και ίσως να υπάρχουν άνθρωποι μέσα σε αυτές, που έχουν και συναισθηματικό ενδιαφέρον.  (11-21/6) Το τρίτο δεκαήμερο εδώ και αρκετό καιρό αισθάνεται πίεση και αναστάτωση ψυχολογική που πολλές φορές υπέρ μεγεθύνεται με φοβίες. Προσοχή στην ανάμειξη ομάδων στα οικονομικά σας. Ίσως έχετε κοινές οικονομικές εκκρεμότητες με εταιρίες ή παρέες που σας χαλάνε την συνοχή που είχατε μέχρι τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  (22/6-2/7) Το πρώτο δεκαήμερο είναι έντονα δημιουργικό με καινούργιες ιδέες. Εύκολα υπερασπίζετε τις απόψεις σας και υποστηρίζετε τα θέλω σας, ακόμα και αν δεν είστε τόσο σαφείς. Έχετε την τάση να δείχνετε μια πιο ανεξάρτητη και προχωρημένη άποψη, προσέξτε μην ανακαλέσετε αργότερα γιατί ο Ερμής όπως ξέρετε είναι ανάδρομος.  (3-12/7) Το δεύτερο δεκαήμερο χωρίς ιδιαίτερες όψεις να επιβαρύνουν την εβδομάδα, έχει την εύνοια από σημαντικά πρόσωπα στην ζωή του όπως ο/η σύντροφος ή οι συνεργάτες. Ο Ποσειδώνας από την άλλη σας βοηθά να ανοίξετε τους ορίζοντές σας και πνευματικά αλλά και να φιλοσοφήσετε με ένα διαφορετικό τρόπο την ζωή.  (23-22/7) Το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να αισθάνεται έντονα πιεστική μια σχέση ή μια συνεργασία. Μέσα από εσωτερικές διεργασίες αλλάζει ο τρόπος που βλέπετε τις σχέσεις σας. Στο τέλος της εβδομάδας οι στόχοι και οι συνεργασίες σε κοινωνικό ή επαγγελματικό επίπεδο, σας απογοητεύουν πιο πολύ γιατί πιστέψατε σε ανθρώπους που είχατε συμπαθήσει ή και κάτι περισσότερο.

ΛΕΩΝ.  (23/7-2/8) Το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έχει πολύ «τρέξιμο» στην καθημερινότητα ή μπορεί να υπάρχουν πολλές απαιτήσεις στο χώρο εργασίας, έτσι όμως θα καταφέρει να έχει οφέλη οικονομικά. Πληροφορίες για χρήματα ή περιουσιακά τρίτων είναι συγκεχυμένα. Σε ότι αφορά οικονομικά του/της συντρόφου ή κληρονομικά θέματα μην ενθουσιάζεστε, κρατήστε αποστάσεις από πληροφορίες που δεν μπορείτε να διασταυρώσετε.  (3-12/8) Το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να επωφεληθεί από την εργασία του, ευκολίες στο να ανταπεξέρθει στην καθημερινότητα. Στα χρηματοοικονομικά, με τον Ποσειδώνα σε αυτόν τον τομέα, να ξέρετε ότι δεν μπορείτε να δείτε καθαρά ή κάτι σας κρύβουν που ακόμα δεν μπορείτε να εντοπίσετε.  (13-23/8) Το τρίτο δεκαήμερο ο Άρης σας κάνει να διεκδικείτε τον/την ερωτική σας σύντροφο. Στο τέλος της εβδομάδας, πρέπει να προσέξετε την ανταγωνιστική τάση που υπάρχει στον εργασιακό χώρο, πολύ φοβάμαι ότι αισθάνεστε πίεση που αντανακλάται στην αυτοπεποίθηση σας. Βρείτε τρόπους να αποφορτιστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  (24/8-2/9) Το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να δράσει χωρίς περιστροφές έχει δυναμικότητα, έχει στόχους και αποφασιστικότητα. Το θέμα είναι ο ανάδρομος Ερμής που μπορεί να λειτουργήσει σαν τροχοπέδη, δηλαδή εκεί που θα θεωρείτε  ότι έχετε βρει την χρυσή τομή σε σχέσεις ή συνεργασίες, κάποια εμπόδια θα υπάρχουν για να ολοκληρώσετε μια συμφωνία. Έξυπνες ιδέες και ξαφνικές μετακινήσεις ή συναντήσεις από το παρελθόν μπορεί να προκύψουν αυτό το διάστημα.  (3-12/9) Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει γενικά μια θετική εβδομάδα χωρίς ιδιαίτερα εμπόδια. Σχέδια δημιουργικά μπορούν να ευοδωθούν. Αν είστε γονείς αυτό το διάστημα τα παιδιά θα σας δώσουν χαρά. Ίσως ασχολείστε με χόμπι που σας διασκεδάζουν. Να έχετε αυτοπεποίθηση και θάρρος, προσοχή όμως μην βγάζετε ακόμα συμπεράσματα για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.  (13-23/9) Το τρίτο δεκαήμερο βλέπει τις σχέσεις του να αλλάζουν ή να υπάρχουν καινούργιες που έχουν αντικαταστήσει παλιές. Βρίσκετε χαρά και διασκεδάζετε με διαφορετικό τρόπο, δεν είναι κακό αλλά υπάρχει μια μεταβατική περίοδος προσαρμογής που μπορεί να σας φαίνεται «παράξενη». Στο τέλος της εβδομάδας ίσως απογοητευτείτε από μια σχέση ή από μια οικονομική δυσκολία που σας κάνει να αλλάξετε «ρότα».

ΖΥΓΟΣ.  (24/9-2/10) Αυτοί που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο στην αρχή της εβδομάδας παίρνουν  πρωτοβουλίες για οικογενειακά θέματα που τους βοηθούν και στην καθημερινότητα. Έντονη επικοινωνία για τρέχοντα ζητήματα με μια δόση ασυνεννοησίας, δείτε πιο χαλαρά τις καθυστερήσεις που μπορεί να έχετε και ασχοληθείτε με πιο ανάλαφρα θέματα στις συζητήσεις σας. Ξαφνικές συναντήσεις με πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον που είχατε καιρό να δείτε.  (3-12/10) Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα. Μέχρι της 25/2 η Αφροδίτη βοηθά σε σχέσεις και συνεργασίες. Όλο αυτό το διάστημα όμως οι σχέσεις σας με την οικογένεια, σας αναζωογονούν, πολύ πιθανόν να έχετε ευκαιρίες αγοράς ή τακτοποίησης σε ότι αφορά ακίνητα. Καλό θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις σημαντικές, εκτός και αν αφορούν παλαιότερες υποθέσεις.  (13-23/10) Το τρίτο δεκαήμερο έχει βοήθεια από την Αφροδίτη στην αρχή της εβδομάδας σε συνεργασίες και σχέσεις συντροφικές, όμως στο τέλος της εβδομάδας στις 28/2, κλονίζεται μία σχέση από οικογενειακά προβλήματα. Κρατήστε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας μεταξύ των οικείων σας και της προσωπική σας ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  (24/10-2/11) Το πρώτο δεκαήμερο δεν διστάζει να πει αυτά που θέλει στο πρόσωπο που τον/την ενδιαφέρει. Άτομα που έχετε να τους μιλήσετε  καιρό θα εμφανιστούν και θα έχετε έντονη επικοινωνία. Δημιουργικά σχέδια που δεν μπόρεσαν να ολοκληρωθούν επανέρχονται και «ζητούν» να τα διεκπεραιώσετε. Δίνετε όλο σας το ενδιαφέρον στα παιδιά, γιατί αισθάνεστε ότι υπάρχουν θέματα που είχατε παραμελήσει αλλά τώρα είστε έτοιμοι να επανορθώσετε. Μπορεί να είναι λίγο «θολό το τοπίο» για να βγάλετε συμπεράσματα με τον Ερμή να είναι ανάδρομος, για αυτό επεξεργαστείτε κάθε πληροφορία που λαμβάνετε ή δίνετε.  (3-12/11) Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει θετική εβδομάδα με μεγάλη δυνατότητα να αξιοποιήσει τις γνωριμίες του και το περιβάλλον του. Ότι έχει σχέση με επικοινωνία, γραπτά, συναντήσεις και εκπαίδευση  πρέπει να αξιοποιηθεί. Έχετε δημιουργική φαντασία και ρομαντική συναισθηματική διάθεση.  (13-22/11) Αυτοί που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο αυτή την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου πρέπει να αποδείξουν την δύναμη του χαρακτήρα τους. Οι εκκαθαρίσεις από το κοντινό περιβάλλον έχουν αρχίσει από μέρους σας, προχωρήστε με καθαρό μυαλό χωρίς να παρασύρεστε από δύσκολα συναισθήματα. Εμπόδια μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν στην καθημερινότητα ή στο χώρο εργασίας, πιθανόν να εμπλέκεστε και συναισθηματικά με άτομα από τον εργασιακό σας χώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  (23/11-2/12) Το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, θα δει αυτή την εβδομάδα ότι επανέρχονται συζητήσεις οικονομικής φύσης στην οικογένεια ή αν έχουν οικογενειακή επιχείρηση θα υπάρχει έντονη επικοινωνία για να βρεθούν λύσεις σε ότι αφορά οικονομικούς πόρους. Μην αποφασίσετε, ακόμα και αν σας φαίνονται θετικές οι προοπτικές, σε οικονομικά θέματα. Αν και έχετε προτεραιότητα την οικογένειά σας θα δυσκολευτείτε στην συνεννόηση. Προσπαθήστε να περνάτε όσο το δυνατόν πιο συγκροτημένα τις μέρες σας, έχετε την δυνατότητα να λειτουργήσετε καλύτερα αν οργανωθείτε.  (3-12/12) Το δεύτερο δεκαήμερο δεν έχει πλανητικές όψεις αυτή την εβδομάδα που να το επηρεάζουν άμεσα. Στις αρχές της εβδομάδας η Αφροδίτη σας ευνοεί σε δημιουργικά σχέδια και ερωτικές σχέσεις. Ο Δίας όλο αυτό το διάστημα σας δίνει την δυνατότητα να επιτυγχάνετε σε οικονομικά θέματα, με λίγη προσοχή στην υπερβολή με τα έξοδα σας.  (13-21/12) Το τρίτο δεκαήμερο βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό σε προβλήματα οικονομικά που ζητούν λύσεις. Όλα αυτά θα επιτευχθούν σε βάθος χρόνου, αν πραγματοποιηθούν εξυγιάνσεις σε αυτό τον τομέα. Η Αφροδίτη σας ωθεί να ζήσετε το πάθος και να επιθυμείτε την δημιουργία, αλλά όλα αυτά «σκοντάφτουν» σε ηθικές ή οικονομικές δεσμεύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  (22-31/12) Το πρώτο δεκαήμερο θα βρίσκεται σε συνεχή δράση, είναι έντονα παρορμητικό. Οι συζητήσεις και οι μετακινήσεις θα είναι στην ημερησία διάταξη. Έξυπνα και τοποθετημένα θα είναι τα λόγια και τα γραπτά σας, το μελανό σημείο εδώ είναι ότι δεν θα καταλήξουν σε συμπεράσματα. Όμως έχουν την δυνατότητα να συλλέξουν πληροφορίες που θα τους είναι χρήσιμες στο μέλλον για να κάνουν πράξη τις εκκεντρικές τους ιδέες. Ίσως ο ανάδρομος Ερμής εδώ να βοηθά ώστε να μην παίρνονται αποφάσεις βιαστικά, άλλωστε είναι κάτι που δεν το συνηθίζετε.  (1-10/1) Αυτοί που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα έχουν μια ουδέτερη εβδομάδα, από όψεις στο πλανητικό σκηνικό, όμως έχουν τον Δία να τους ευνοεί σε οποιαδήποτε επέκταση και δημιουργία θελήσουν να κάνουν αυτό το διάστημα. Προϋπόθεση είναι να τολμούν να καρπούνται τις ευκαιρίες και να είναι αισιόδοξοι. Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολή, ακόμα και στο φαγητό, αυτό το διάστημα μπορεί να έχετε μια ροπή προς το πάχος.  (11-20/1) Το τρίτο δεκαήμερο αυτή την εβδομάδα μπορεί να βιώσει την απογοήτευση από δική του υπαιτιότητα. Μέσα στα πλαίσια της πίεσης αλλά και της δική του μεταμόρφωσης, μπορεί να πληγώσει τους οικείους του. Είστε σε μια μεταβατική περίοδο στην ζωή σας, δώστε χρόνο στον εαυτό σας για να βγει από το «κουκούλι» που ζει και να μεταμορφωθεί σε «πεταλούδα». Έχετε την δύναμη να οργανώνεστε και να αποκτάτε δομή εκεί που άλλοι θα εγκατέλειπαν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  (21-31/1) Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει «υπόγεια» δράση. Η έντονη ενασχόληση με το περιβάλλον γίνεται με συγκρούσεις που όμως δεν μπορούν να βγουν στην επιφάνεια. Μεγάλη κινητικότητα και συζητήσεις που καταλήγουν σε αδιέξοδα. Επανέρχονται οικονομικά θέματα και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετήσετε. Επίσης πρέπει να προσέχετε τυχόν λάθη ή παραλήψεις σε γραπτά που μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν. Επανεξετάστε πληροφορίες που θα πάρετε και αφορούν οικονομικά, θα σας ξαφνιάσουν αλλά πρέπει να δείτε αν κάτι έχει διαστρεβλωθεί και δεν απηχεί την πραγματικότητα. Περάστε όμορφα με συγγενείς και φίλους χωρίς να εμβαθύνετε.  (1-8/2) Το δεύτερο δεκαήμερο στην αρχή της εβδομάδας θα έχει εύνοια από το περιβάλλον του. Οι δύο πρώτες μέρες είναι καλές για μετακινήσεις και συναναστροφές, πάντα θα υπολογίζετε και τις καθυστερήσεις λόγω ανάδρομου Ερμή. Ο Δίας σας βοηθά να διαισθάνεστε τις κακοτοπιές, αρκεί να μην μεγεθύνετε τις ανασφάλειες σας.  (9-19/2) Το τρίτο δεκαήμερο έχει έντονο το άγχος του εγκλωβισμού. Αισθάνεται πολλές φορές ότι πρέπει να θυσιαστεί για το «καθήκον». Η εσωτερική πίεση είναι μεγάλη και έτσι δημιουργούνται προβλήματα με το περιβάλλον, μάλιστα αυτή την εβδομάδα ίσως μια σχέση να διακοπεί λόγω του ότι υπάρχει η υπόνοια μιας «συνομωσίας». Γίνετε πιο ισχυροί με το αναμορφώσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, ψάξτε τι είναι αυτό που μπορεί να σας προκαλεί πανικό. Όταν το αναλύσετε θα δείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα το τρομακτικό, όλα είναι θέμα διαχείρισης.

ΙΧΘΥΕΣ.  (20-29/2) Το πρώτο δεκαήμερο έχει τον Ήλιο που του φωτίζει την προσωπικότητα, είναι τα γενέθλιά σας (χρόνια πολλά). Ξεχειλίζετε από ζωντάνια είστε ενεργό μέλος μιας ομάδας, συλλόγου, παρέας κτλ. που έχει απαιτήσεις από εσάς, όποτε είστε σε διαρκή δράση. Η επικοινωνία και οι μετακινήσεις δεν σταματούν. Αυτό που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι πρέπει να είστε σαφείς ώστε να γίνεστε και κατανοητοί. Απρόσμενες πληροφορίες σας κρατούν σε εγρήγορση, δεν είναι αρνητικές γιατί σας ενεργοποιούν. Ελέγξτε τις ειδήσεις το γραπτό ή προφορικό λόγο για να μην κάνετε λάθη. Αυτή την εβδομάδα είστε πολύ κοινωνικοί και πολυάσχολοι, ότι και αν κάνετε να λαμβάνετε υπ’ όψιν και τις καθυστερήσεις.  (1-10/3) Το δεύτερο δεκαήμερο μέχρι τις 29/2 έχει εύνοια από τις παρέες του, όπως επίσης και από διάφορες οργανώσεις και συλλόγους. Η κοινή δράση σας εμπνέει και σας δίνει διεξόδους. Άνθρωποι που έχουν ίδια ιδεολογική στάση ζωής με την δική σας ή κοινή δράση με σας, θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις φιλοδοξίες σας πράξη. Αυτή η εβδομάδα είναι θετική και δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από το πλανητικό σκηνικό.  (11-20/3) Το τρίτο δεκαήμερο αναγκαστικά κάνει μερικές εκκαθαρίσεις σε κοινωνικό επίπεδο. Κάποιες παρέες το μόνο που σας δημιουργούν είναι πίεση και δυσφορία, αναγκαστικά πρέπει κάποιες ομάδες, παρέες κτλ. να αλλάξουν ριζικά. Κάθε μετάβαση δεν είναι εύκολη και πρέπει να προσαρμοστείτε. Στο τέλος της εβδομάδας θα δείτε από μόνοι σας ότι σας επιβαρύνουν και σε οικονομικό επίπεδο. Όμως μπορείτε να ξεπεράσετε εύκολα αυτές τις αλλαγές, γιατί θα έχετε μια καινούργια προοπτική στο μέλλον.                                                                                                                                           

Σχετικά