Καρναβάλι Αλιάρτου: Πρωτοφανής συμμετοχή του κόσμου φέτος-Γίνεται θεσμός

ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΕΣΜΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το καρναβάλι Αλιάρτου που συνεχίζεται για τρίτη χρονιά. Η παρέλαση-καρναβάλι έδωσε χαρά και ικανοποίηση σε μεγάλους και παιδιά με τις μεταμφιέσεις τους υπό τους ήχους ξέφρενης μουσικής.

 Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα τμήματα των καρναβαλιστών που παρέλασαν. Κατά τα άλλα στο καρναβάλι Αλιάρτου  την τιμητική τους είχαν τα Νηπιαγωγεία χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε την προσπάθεια και των άλλων τμημάτων. 

Οι «Λιλιπούτειοι» καρναβαλιστές  εξέπληξαν τον κόσμο με το κέφι τους και με τα μηνύματα που μετέδωσαν στο κοινό. 

Το 2ο Νηπιαγωγείο με τα Lego που κατασκεύασε και το 1ο Νηπιαγωγείο με τις συμβουλές προς τους γονείς για οδήγηση με ασφάλεια. Άξια λοιπόν παίρνουν το βραβείο καλύτερου καρναβαλικού σχήματος αφού  πρωταγωνίστησαν στην εκδήλωση.

Το ενθαρρυντικό  μήνυμα που πήραμε ήταν ότι ο κόσμος θέλει  τα αποκριάτικα δρώμενα και τα στηρίζει.  

Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να προχωρήσουμε άμεσα  στην σύσταση μιας επιτροπής Καρναβαλιού που θα απαρτίζεται από εκπροσώπους Συλλόγων και εθελοντών οι οποίοι με άνεση χρόνου θα εμπλουτίσουν και θα προετοιμάσουν τις αποκριάτικες εκδηλώσεις για το 2021.

 Επίσης καλούμε όλους να συμμετάσχουν στο Καρναβάλι της Άσκρης και στις αποκριάτικες εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί στο Νεοχώρι και στο Λεοντάρι.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς:

Κτήμα Μουσών-Κρασιά Ζαχαρία

Εμπορικός Σύλλογος Αλιάρτου

permissos.gr, για την προβολή της εκδήλωσης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ

Σχετικά