Ο Κώστας Βουτσάς «έφυγε» ενάμιση μήνα μετά την Έρρικα Μπρόγιερ – Δείτε πώς είχε αντιδράσει όταν έμαθε για τον χαμό της

«Μάθαινα νέα της όλο αυτό το διάστημα, αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο τραγική η κατάστασή της. Κρίμα, πολύ στενοχωρήθηκα. Η γλυκούλα μου», δήλωνε ενάμιση μήνα πριν για τον χαμό της πρώτης του συζύγου.

Ο Κώστας Βουτσάς «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι στα 88 του χρόνια μετά από μάχη  που έδωσε να κρατηθεί στη ζωή επί δύο εβδομάδες διασωληνωμένος στην εντατική του «Αττικόν».

Ο «αιώνιος έφηβος» πέθανε ενάμιση περίπου μήνα μετά τον χαμό της πρώτης του συζύγου, Έρρικας Μπόγιερ. Παντρεύτηκαν το 1965 μετά από μεγάλο έρωτα κι απόκτησαν την κόρη τους, Σάντρα αλλά χώρισαν λίγα χρόνια μετά.

Όταν είχαν ρωτήσει την Έρρικα Μπρόγιερ αν θα τον ξαναπαντρευόταν εκείνη είχε απαντήσει: « Όχι όχι! Ξαναπαντρεύτηκα αργότερα έναν άνθρωπο, διαφορετικό στιλ από τον Κώστα. Τον δεύτερο σύζυγό μου τον γνώρισα 50 ετών. Ήταν γλυκός, στοργικός, ανοιχτοχέρης, όμορφος, χαρούμενος, είχε πολλά προσόντα, τελείως άλλο στιλ από τον Κώστα.

Αλλά, αν μου έλεγαν ποιον από τους δύο θα διάλεγα τώρα, θα διάλεγα τον Κώστα πάλι, όχι για να τον παντρευτώ, μόνο σαν σχέση. Μάλλον ο Κώστας ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Ο Κώστας είναι πανέξυπνος κι αυτό είναι μεγάλη δουλειά. Η εξυπνάδα είναι το πρώτο και μετά είναι η ομορφιά για τον άντρα, αλλά και για τη γυναίκα».

Όταν ο Κώστας Βουτσάς είχε μάθει από τους δημοσιογράφους για τον χαμό της δεν μπορούσε να το πιστέψει.

«Δεν το ήξερα, το έμαθα τώρα. Έφυγε… Ήξερα ότι είχε διάφορα προβλήματα, αλλά πήγε από καρκίνο. Θεός σχωρεσ’ την Έρρικα… Ήμασταν πολύ αγαπημένοι… Μάθαινα νέα της όλο αυτό το διάστημα, αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο τραγική η κατάστασή της. Κρίμα, πολύ στενοχωρήθηκα. Η γλυκούλα μου… Δεν μπορώ να μιλήσω… Θα πάρω τηλέφωνο τώρα την κόρη μου να δω τι γίνεται».

Σχετικά