Το χέρι στην… τσέπη να βάλουν όσοι ασκούν εξουσία για τους συνανθρώπους μας

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μουρικίου Πλατανακίου κ.Δημήτρης Πέτρου,κάνει έκκληση σε όσους ασκούν εξουσία,να βοηθήσουν ο καθένας με τον τρόπο του, τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη στις δύσκολες μέρες της πανδημίας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥ

Για όλους εμάς που κατέχουμε οποιαδηποτε εξουσία μικρή η μεγάλη .Δεν αρκούν τα Ευχολόγια οι υποδείξεις και τα επικοινωνιακά σόου .

Χρειάζεται άλλος λίγο άλλος πολύ να βάλουμε το χέρι βαθιά στην ιδιωτική μας τσέπη και να προσφέρουμε ΑΓΑΠΗ και ΣΤΟΡΓΗ σε αυτούς που την έχουν ανάγκη .

Ειμαι ο τελευταίος που μπορεί να κάνει υποδείξεις και γνωρίζω ότι δεν είμαι αρεστός με τις ελάχιστες δημόσιες παρεμβάσεις που έχω κάνει στα 30 χρόνια σαν πρόεδρος δυο μικρών χωριών .

Πολλοι θα χλευάσουν θα ειρωνευτούν αλλά ούτε καν με νοιάζει εξ άλλου έχω πληρώσει ακριβά την ειλικρίνειά μου και τον αγώνα μου για ανήμπορους και αναξιοπαθούντες .

Παρακληση και στους έχοντας και κατέχοντες και παρανόμως πλουτίσαντες, ότι και αν σωθούν από τον σημερινό κορονοϊό, εάν δεν σκύψουν σε αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας ο επόμενος ιός που θα έρθει και πιθανόν πολύ σύντομα με οποιοδήποτε μορφή όσο και αν κρυφθούν θα τους βρει και τότε θα είναι πολύ ΑΡΓΑ .

 Να θυμάστε πάντα ότι οι καρέκλες και η εξουσία είναι προσωρινές και έχει αξία να θυμόμαστε καθημερινώς .

ΣΗΜΕΡΟΝ ΕΜΟΥ -ΑΥΡΙΟΝ ΕΤΑΙΡΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ.Πρεπει. 1ο Ν´ανοίξουμε όλοι την καρδιά μας στη ελπίδα

2οΗ πίστη μας να είναι μεγαλύτερη από τον φόβο μας

3ο Δεν χρειάζεται να έχεις κάποιο λόγο να βοηθάς συνανθρώπους ΑΝΘΡΩΠΙΑ χρειάζεται να έχεις . 4/ Αν θέλεις να κανείς κάτι μπορείς να βρεις τρόπο .5/ Όλοι υγιείς σε ένα πλανήτη που νοσεί .

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ .

Πάντα ενωμένοι και ενημερωμένοι .

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ και ΙΣΟΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 

Σχετικά