Το Σάββατο του Λαζάρου “δεύρο έξω” για να δώσουμε αίμα στο Συνεδριακό Αλιάρτου-ΒΙΝΤΕΟ

Εθελοντική Αιμοδοσία

το Σάββατο 11 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο Αλιάρτου

Ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων διοργανώνει σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς καθώς και με φορείς του Δήμου ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, στο πλαίσιο ενίσχυσης των αποθεμάτων αίματος της χώρας, τα οποία έχουν μειωθεί λόγω της δυσκολίας των αιμοδοτών να μεταβούν στα νοσοκομεία από τη λήψη των μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ανταποκρινόμενος, λοιπόν, ο Δήμος και στο κάλεσμα του Υπουργείου Υγείας για διάθεση δημοτικών αιθουσών εκτός νοσοκομείων προς διευκόλυνση του έργου της αιμοδοσίας, διοργανώνει:

Εθελοντική Αιμοδοσία

 το Σάββατο 11 Απριλίου 2020 και από ώρα 09:00 έως 13:00

στο Συνεδριακό Κέντρο Αλιάρτου,

Καλούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες να προσέλθουν στο Συνεδριακό Κέντρο Αλιάρτου (το οποίο απολυμάνθηκε πρόσφατα και έκτοτε δεν έχει χρησιμοποιηθεί) για να συνεχίσουν να προσφέρουν το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη (αιματο-ογκολογικοί και καρδιοχειρουργικοί ασθενείς, ασθενείς με μεσογειακή αναιμία κλπ).

Πληροφορίες: 2261020059 (Γ.Ν. Λιβαδειάς)

Παρακαλούμε οι εθελοντές αιμοδότες να προσέλθουν λαμβάνοντας ατομικά μέτρα προστασίας (όπως μάσκα, γάντια και τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις).

Επίσης, θα πρέπει να έχουν μαζί τους:

• τον ΑΜΚΑ τους

• βεβαίωση κατ΄ εξαίρεσης μετακίνησης πολιτών στην οποία θα αναφέρουν Ονοματεπώνυμο, ΑΔΤ, Ημ. Γέννησης, Δ/νση Κατοικίας, Ημερομηνία Μετακίνησης, Ώρα Μετακίνησης και ότι μεταβαίνουν στο Συνεδριακό Κέντρο Αλιάρτου για αιμοδοσία, που διοργανώνει ο Δήμος Αλιάρτου- Θεσπιέων σε συνεργασία με το Γ.Ν. Λιβαδειάς.

Σε περίπτωση που υπάρξει αυξημένη προσέλευση αιμοδοτών θα επαναληφθεί αιμοδοσία, η ημερομηνία της οποία θα ανακοινωθεί με νεώτερο δελτίο τύπου.

Γραφείο Ενημέρωσης

Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων 

Σχετικά