34 πολύτιμες φιάλες αίματος από το Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς-Πολύ μεγάλη συμμετοχή-BINTEO

Κάνοντας το σήμα της νίκης, ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Γιώργος Ντασιώτης θέλοντας προφανώς,να δηλώσει  την μεγάλη επιτυχία της σημερινής εθελοντικής αιμοδοσίας και να περάσει  ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς την κοινωνία,ότι θα νικήσουμε τον κορονοϊό.

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο του Λαζάρου, η αιμοδοσία που διοργανώθηκε στο συνεδριακό κέντρο Αλιάρτου από το Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων και το Γ.Ν. Λιβαδειάς.

Παρά τα περιοριστικά μέτρα, λόγω κορονοϊού, πλήθος Δημοτών ανταποκρίθηκαν στο «Δεύρο Έξω και δώσε αίμα», που ήταν το κάλεσμα του Δήμου, και προσήλθαν.

Συγκεντρώθηκαν τριάντα τέσσερις φιάλες αίματος, ενώ υπήρξαν και αρκετοί που δεν κατάφεραν για διάφορους λόγους να δώσουν. Αυτό είναι και ο λόγος, σύμφωνα με τους διοργανωτές, που σύντομα θα οργανωθεί νέα αιμοδοσία.

Ο Δήμαρχος Γεώργιος Ντασιώτης δήλωσε σχετικά «Μέσα στη γενική κατήφεια των τελευταίων εβδομάδων, σήμερα πήραμε ένα δυνατό μήνυμα ότι η κοινωνία μας είναι δυνατή και αλληλέγγυα. Πολλοί δημότες μας, από όλες τις κοινότητες, νέοι και μεγαλύτεροι, άνδρες και γυναίκες, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για αιμοδοσία και ήρθαν. Καλύφθηκε ο στόχος παρόλο που αρκετοί δεν κατάφεραν να δώσουν. Θα επαναληφθεί για να δώσουν όλοι. Ευχαριστώ θερμά όλους. Είμαι γνώστης της κοινωνικής ευαισθησίας όλων των δημοτών μου και το αποδεικνύουν με τέτοιες πράξεις. Ευχαριστώ τους εθελοντές μας και τους συνεργάτες μου, που βοήθησαν στη διοργάνωση. Ιδιαίτερα όμως θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό του Γ.Ν. Λιβαδειάς, που έκανε  την  αιμοληψία, για την ευγένεια και τον επαγγελματισμό που αντιμετώπισαν τους αιμοδότες, δημιουργώντας κλίμα ασφάλειας».

Γραφείο Ενημέρωσης

Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων 

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Σχετικά