Μέσα ατομικής προστασίας για τους εργαζόμενους του Δήμου Θηβαίων

Μέσα ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) για τους εργαζόμενους των συνεργείων του Δήμου Θηβαίων (καθαριότητας, πρασίνου, ηλεκτρολόγων κτλ) καθώς και για τους εργαζόμενους του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα της Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων Θήβας προμηθεύτηκε και διανέμει ο Δήμος Θηβαίων.

Τα ΜΑΠ περιλαμβάνουν αναγκαία είδη για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και την ασφάλεια των εργαζομένων όπως γάντια, κράνη, μάσκες,  στολές εργασίας, γιλέκα ανακλαστικά, αδιάβροχα, μπουφάν, άρβυλα ασφαλείας, ειδικά γυαλιά, αντισηπτικά και άλλα είδη ανάλογα την ειδικότητα.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου δήλωσε σχετικά:

«Μεριμνούμε για την ασφάλεια και την υγιεινή των εργαζομένων μας που δουλεύουν κυρίως σε εξωτερικούς χώρους και πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πράξουμε για το προσωπικό μας που καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βελτιωθεί η καθημερινότητά μας, για να έχουμε όλοι έναν δήμο όμορφο, καθαρό, φωτεινό, λειτουργικό. Επιπλέον, συμβάλλουμε στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και προστασίας της υγείας των εργαζομένων στη Δομή Προσφύγων της περιοχής μας».

Σχετικά