Χωρίς τηλεδιάσκεψη ο Δήμος Θηβαίων στις Συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου

papabasileiou

ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

Γι’ ακόμα μία φορά η Δημοτική πλειοψηφία του Δήμου Θηβαίων,  αποδεικνύεται κατώτερη  των περιστάσεων και των αναγκών να ανταποκριθεί στις σημερινές απαιτήσεις.

Η παράταξή μας ”Ο Πολίτης στο Κέντρο” προσαρμοσμένη στις παγκόσμιες  εξελίξεις και τις οδηγίες των ειδικών για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού,  αλλά με απόλυτο σεβασμό στους δημότες και την απρόσκοπτη λειτουργία, τόσο του Δήμου όσο και των Δ.Σ. για ουσιαστική συμμετοχή στο διάλογο, περιμέναμε την λειτουργία των Δημοτικών Συμβουλίων μέσω τηλεδιασκέψεων όπως γίνεται σε όλους τους Δήμους της χώρας. 

Για το λόγο αυτό: ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ απ την συνεδρίαση του ΔΣ της 15ης Απριλίου 2020 εκτός από τα θέματα που έχουν σχέση με την αντιμετώπιση της διάδοσης του κορωνοϊού (4-5-6) αν και η θέση μας για τα θέματα αυτά, είναι ότι αρκούσε και η απόφαση της οικονομικής επιτροπής.

Όπως οι περισσότεροι Δήμοι στην Ελλάδα έχουν προχωρήσει στην αγορά και εγκατάσταση εξοπλισμού τηλεδιάσκεψης για το ΔΣ, τα νομικά πρόσωπα και τις επιτροπές, ευελπιστούμε ότι θα λυθεί άμεσα το θέμα και η επόμενη πρόσκληση θα είναι με διαδικασία της τηλεδιάσκεψης.

Για την Δημοτική Παράταξη 

“Ο πολίτης στο κέντρο”

Γρηγόρης Παπαβασιλείου.

Σχετικά