ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ  27/4- 3/5/20

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Πολλά πράγματα θέλουμε να εκφράσουμε, θέλουμε να εξωτερικευτούμε αλλά οι «κανόνες» δεν μας το επιτρέπουν . Είναι δύσκολο όμως να μείνει μέσα μας όλη αυτή η ένταση που μπορεί να βγει ξαφνικά, εύστροφα αλλά και διασπαστικά. Στον οικονομικό τομέα ίσως ακούσουμε νέα που θα μας προκαλέσουν έκπληξη.

ΚΡΙΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μέχρι το τέλος του μήνα θα ασχοληθείτε με τον οικονομικό τομέα. Οι συζητήσεις και οι συμφωνίες δεν θα λείψουν. Πρέπει να κάνετε υποχωρήσεις γιατί αλλιώς θα υπάρχει δυσκολία στις σχέσεις σας με κάποια ομάδα, συνεταιρισμό, εταιρία κτλ. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε εκκεντρικές ιδέες για οικονομικά θέματα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Έχετε καλές σχέσεις με το περιβάλλον σας. Είστε αρκετά κοινωνικοί, επιδιώκετε τη δράση για κοινούς σκοπούς και στόχους. Αρχίζετε να δραστηριοποιήστε και αυτό είναι πολύ θετικό γιατί ταιριάζει στο χαρακτήρα σας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα. Ακόμα προσπαθείτε να βγείτε από την ψυχολογική απομόνωση. Συναισθηματικά νιώθετε ότι μπορεί να έχετε κάποιες πλάνες από άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ήλιος σας κάνει αισιόδοξους, όμως μην λειτουργήσετε σπασμωδικά. Αυτή την εβδομάδα έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε και να εκφράσετε τις απόψεις σας. Πολλές φορές όμως θα δυσκολεύστε να κάνετε πράξη στους στόχους σας. Μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία ή άτομα κύρους μπορεί να μην συμφωνούν με τα σχέδια σας. Όλα αυτά που λέτε σας φορτώνουν ευθύνες. Ο υπερβολικός εκνευρισμός δεν φέρνει τα ποθητά αποτελέσματα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Προσπαθείτε να επιβάλετε την κοινωνική σας καταξίωση, όμως μπορεί να συμβεί και το αντίθετο, να διαπιστώσετε ανταγωνισμό στον επαγγελματικό τομέα ειδικά αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Τα οικονομικά αρχίζουν να βελτιώνονται, ίσως κάνετε μια αγορά που θα σας χαροποιήσει.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αλλάζει ριζικά και σε αργούς η φιλοσοφία ζωής που έχετε μέχρι τώρα. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου, πρέπει να προσέχετε τις οικονομικές συμφωνίες, πιθανό να σας φαίνονται όλα «τέλεια» όμως κάτι σας διαφεύγει. Αν έχετε αυτό υπόψη σας θα είναι πιο εύκολη η επόμενη εβδομάδα. Δεν χρειάζεται να ακολουθείτε πάντα τις ακριβές επιλογές της παρέας. Παρασύρεστε από την ματαιοδοξία σας. Ρομαντισμός.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μυστικά και λανθασμένες ειδήσεις μπορεί να σας προκαλέσουν μια ψυχολογική αναταραχή. Φαίνεται ότι πιέζεστε από επαγγελματικά θέματα, αλλά δυσκολεύεστε στην επικοινωνία γιατί ακόμα δεν έχετε κατασταλάξει στο ποια στρατηγική θα ακολουθήσετε. Προσοχή στις ψευδής ειδήσεις όπως και στα σχόλια πίσω από την πλάτη σας που μπορεί να χαλούν την κοινωνική σας εικόνα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Με την Αφροδίτη στο δεκαήμερό σας έχετε ήδη αρχίσει να φροντίζετε την εξωτερική σας εμφάνιση. Είστε πολύ συμπαθείς και εξωστρεφείς, έχετε ανάγκη να μάθετε καινούργια πράγματα, να υπερασπιστείτε τις ιδέες σας. Υπέρμετρη αισιοδοξία και ανάγκη να μάχεστε για το δίκαιο. Ασχοληθείτε στο να μάθετε περισσότερα για ξένες κουλτούρες και φιλοσοφίες.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς ,όμως όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου δεν πρέπει να επαφίεστε στις καλές σας προθέσεις. Πιθανόν πρέπει να δείτε πιο αντικειμενικά ένα στόχο, αν στην εφαρμογή του είναι εφικτός. Κληρονομικά ή επενδύσεις δεν σταματούν να σας απασχολούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Οι συζητήσεις για κοινές δράσεις αρχίζουν, με την αίσθηση όμως ότι χρηματοοικονομικά θέματα σας πιέζουν. Θέλετε να έχετε μια πιο σταθερή βάση στα οικονομικά για συνεχίσετε τις διαπραγματεύσεις.  Ίσως υπερβείτε λίγο τα όρια και η επικοινωνία σας γίνει εκκεντρική. Προσπαθήστε να γίνετε πιο ενωτικοί, γιατί ο λόγος σας μπορεί να είναι διασπαστικός ως προς την ομάδα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Αφροδίτη δεν σας βοηθά να απελευθερώσετε τα συναισθήματά σας. Νιώθετε απογοήτευση χωρίς να καταλαβαίνετε ακριβώς από πού προέχετε. Δώστε μεγαλύτερη σημασία αυτό το διάστημα στη διαίσθησή σας. Όμως μην γίνεστε μελαγχολικοί χωρίς λόγο, προσπαθήστε να δείτε πιο καθαρά την συναισθηματική σας ζωή (βγάλτε τις παρωπίδες). Δίνετε πολύ ενέργεια αυτό το διάστημα για να διευθετήσετε οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους π.χ. τράπεζες, κληρονομιές κτλ.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή την εβδομάδα προσπαθήστε να χαμηλώσετε τους τόνους, βρείτε χρόνο για να κάνετε μια ενδοσκόπηση. Σημαντικές και ριζικές μεταβολές είχατε ή θα έχετε με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Στο τέλος της εβδομάδας αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, μπορεί να τρέφουν αυταπάτες για μια κρυφή προσωπική τους σχέση. Σίγουρα θα βρείτε γρήγορα τα «πατήματα σας».

ΛΕΩΝ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αρχίζετε και επικοινωνείτε με άτομα κύρους ή μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία, όμως πολλές φορές αισθάνεστε πίεση από τις υποχρεώσεις. Συζητάτε για τους στόχους σας αλλά οι σημαντικοί άνθρωποι για εσάς, όπως ο/η σύντροφος ή οι συνεργάτες, ίσως δεν σας καταλαβαίνουν. Έχετε εκκεντρικές ιδέες για τους στόχους και την καριέρα σας. Η Σελήνη σας κλείνει  λίγο στον εαυτό σας στα μέσα της εβδομάδας.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μέσα από μεγάλες παρέες ή ομάδες που συμμετέχετε ίσως υπάρχουν και άτομα που ενδιαφέρονται συναισθηματικά για εσάς. Έχετε την συμπάθεια από τους ομοϊδεάτες σας. Σας κουράζουν οι αντιπαραθέσεις με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Έχουν μια τάση να σας ανταγωνίζονται αυτή την περίοδο κι εσείς κρατάτε απλά μια αμυντική στάση, κάτι που δεν σας ταιριάζει.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη, αρκεί να φροντίζετε την υγεία σας και να μην χάνετε καμία ευκαιρία που σας δίνετε στον εργασιακό χώρο. Στις 3/5 αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου, καλό θα είναι να μην βλέπουν μόνο την καλή πλευρά μιας επένδυσης ή ενός δανείου και ειδικά αν πρόκειται για κοινό οικονομικό ενδιαφέρον και με άλλους π.χ. εταιρία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εκφράζετε με σθένος την διαφορετική φιλοσοφία ζωής που έχετε υιοθετήσει, πολλές φορές όμως η καθημερινότητα σας πιέζει (αν όχι σας προσγειώνει). Παρόλα αυτά δεν χάνετε την ενέργειά σας, γίνεστε εκκεντρικοί και παράτολμοι υπερασπίζοντας τις ιδέες σας και τους στόχους σας. Ίσως να έχετε νέα από το εξωτερικό ή από διαφορετικούς ανθρώπους από εσάς που θα σας ξαφνιάσουν.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Επωφεληθείτε προς στιγμής από την συμπάθεια που έχετε από άτομα κύρους και ανεβείτε κοινωνικά. Οι σχέσεις σας με καταξιωμένα άτομα σας βοηθούν και στα επαγγελματικά σας σχέδια. Φυσικά μην ξεχνάτε ότι πρέπει να παλέψετε στην καθημερινότητα και στον επαγγελματικό χώρο, δεν θα σας χαριστεί τίποτα, χρειάζεται σκληρή δουλειά. Προσοχή στις εντάσεις που μπορεί να έχουν επίπτωση και στην υγεία σας. Μην πάρετε καμία απόφαση για συνεργασία, δεν βλέπετε καθαρά ακόμα όλες τις συνισταμένες.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να πάρετε μια ανάσα από τις εντάσεις της προηγούμενης. Μπορεί να κάνετε ριζικές αλλαγές στον τρόπο που δημιουργείτε ακόμα και στον τρόπο που χαίρεστε, που ερωτεύεστε. Για κάποιους από εσάς πολλά από τα παλιά είναι παρελθόν. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου μην ενθουσιάζεστε ακόμα με μια επαγγελματική πρόταση ή μια συνεργασία, από άτομα με κύρος και εξουσία.

ΖΥΓΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Υπάρχουν εκκρεμότητες οικονομικές που πρέπει να διευθετήσετε. Ίσως να έχετε και ξαφνικές ανατροπές που θα σας αναστατώσουν. Προσπαθείτε να κάνετε συζητήσεις για δημιουργικά σχέδια αλλά δεν βοηθούν οι συνθήκες. Αποφύγετε να κάνετε χρηματοοικονομικές συμφωνίες αυτό το διάστημα και ειδικά αν δεν διέπονται από διαφάνεια γιατί θα απογοητευτείτε. Κινηθείτε με σύνεση και μην διακινδυνεύετε ότι αφορά χρήματα τρίτων.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Γίνεστε αρκετά δυναμικοί και διεκδικητικοί στον ερωτικό τομέα. Ελκύετε τους άλλους και είστε πολύ κοινωνικοί. Ευκολία σε ανώτερες σπουδές. Καινούργιες γνωριμίες με ανθρώπους διαφορετικούς από εσάς. Αγάπη για ξένες φιλοσοφίες και κουλτούρες. Στο τέλος της εβδομάδας μην παρασύρεστε από παρέες, ομάδες, συλλόγους κτλ. για οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή, μην ωραιοποιείτε τις καταστάσεις.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η εβδομάδα είναι πιο βατή από την προηγούμενη, δεν υπάρχουν εντάσεις. «Το αγκάθι και ρόδο» ανάλογα τις καταστάσεις που ζείτε θα προέρχονται από το οικογενειακό περιβάλλον. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου μην παρασύρεστε από μεγαλοστομίες (στις 3-4/5) που δεν μπορούν να έχουν εφαρμογή στην καθημερινότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Έχετε επικεντρωθεί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Οι συζητήσεις με τον/την σύντροφο ή τους άμεσους συνεργάτες σας «σκοντάφτουν» σε οικογενειακούς περιορισμούς, το τελευταίο διάστημα έχετε πίεση από τα οικεία πρόσωπα. Στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να ειπωθούν λόγια που θα έχουν σαν αποτέλεσμα την διάσπαση των σχέσεων με τον/την σύντροφο ή κάποιο συνεταιρισμό που είχατε μέχρι τώρα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και προσπαθήστε να εκλογικεύσετε τους άμεσους συνομιλητές σας.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ενώ γενικά είναι μια ουδέτερη εβδομάδα στις αρχές της δεν θα λείψουν οι αντιπαραθέσεις με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες. Επίσης προσοχή σε δικαστικά θέματα. Ο ρομαντισμός δεν λείπει και μια κρυφή σχέση ή κρυφά οικονομικά είναι σε άνθηση. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου και λίγο μετά (12-14/11),  στις 3-4/5 πρέπει να είναι πιο ρεαλιστές συναισθηματικά αλλά και σε ότι αφορά οικονομικά θέματα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Πολλά βλέπετε να αλλάζουν στις σχέσεις σας με τους συγγενείς ή με το άμεσο περιβάλλον σας. Η επικοινωνία σας αλλάζει με «παράξενο» τρόπο. Άλλοτε απομακρύνεστε από οτιδήποτε και ασχολείστε π.χ. με την συγγραφή ή το διάβασμα και κλείνεστε στον εαυτό σας και άλλοτε ανοίγεστε και γίνεστε πολύ κοινωνικοί. Εσείς που είναι γεννημένοι στις αρχές του δεκαημέρου μην έχετε αυταπάτες για μία σχέση ή για ένα δημιουργικό εγχείρημα στο τέλος αυτής της εβδομάδας (3-4/5).

ΤΟΞΟΤΗΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μεγάλη κινητικότητα αλλά και πίεση από νεαρά άτομα ή το περιβάλλον σας. Έχετε πολλά πράγματα να διεκπεραιώσετε στην καθημερινότητα και στο χώρο εργασίας. Ο εκνευρισμός δεν θα λείψει γιατί πρέπει να κινηθούν όλα σε γρήγορους ρυθμούς π.χ. γραπτά, συνομιλίες, μετακινήσεις κτλ. Μέσα σε όλα αυτά καλό θα είναι να μην παραμελείτε την υγεία σας.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδας έχετε μεγάλη ένταση, αλλά παίρνετε και πρωτοβουλίες. Μην είστε και τόσο απότομοι όπως στον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο και μην βιάζεστε όταν μετακινήστε. Η Αφροδίτη σας δίνει την αρμονία που έχετε ανάγκη στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Συμπαράσταση και κατανόηση από τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες. Στις 3-4/5 μην αφήσετε τα συναισθήματα να σας παρασύρουν σε λάθος συμπεράσματα που αφορούν την οικογένεια. Αισθάνεστε ενδόμυχα ότι κάτι σας κρύβουν.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις θα περάσει αυτή η εβδομάδα. Όμως οι αργοί πλανήτες Δίας- Πλούτωνας σας επηρεάζουν ακόμα στον οικονομικό τομέα για αρκετό καιρό. Από την μία σας δίνονται ευκαιρίες να αυξήσετε τα εισοδήματα σας και από την άλλη πρέπει κάποιες παλιές τακτικές που είχατε  στον οικονομικό τομέα και βλέπετε ότι δεν «προχωράνε», να τις αφήσετε πίσω. Αποφύγετε τις φοβίες ώστε να κάνετε σωστές επιλογές στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ερμής στον χώρο της δημιουργίας και της διασκέδασης είναι ένας ακόμα λόγος για να ασχοληθείτε περισσότερο με τα σχέδια σας, τον ερωτικό σύντροφο αλλά και τα νεαρά άτομα, τα παιδιά. Αντικειμενικά όμως στα οικονομικά είστε πιεσμένοι αυτό το διάστημα και δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στα μηνύματα για διασκέδαση. Ίσως όμως να σας απασχολούν και ηθικά θέματα και έτσι δεν μπορείτε εύκολα να ενδώσετε τους «πειρασμούς».

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς θα κυλίσει αυτή η εβδομάδα. Η καθημερινότητα δεν θα έχει ιδιαίτερες εξάρσεις. Επίσης αν εργάζεστε θα έχετε ένα ευχάριστο περιβάλλον στο χώρο εργασίας. Στις αρχές της εβδομάδας θα αγωνίζεστε για οικονομικά θέματα, πρέπει να κάνετε σωστή διαχείριση και να προσέχετε τις σπατάλες. Στις 3-4/5 προσοχή σε ότι μηνύματα λαμβάνετε μπορεί να ακούγονται ευχάριστα αλλά δεν είναι αυτό που φαίνεται, πιο πολύ για τους γεννημένους 10-12/1. Η επόμενη εβδομάδα πολύ καλύτερη.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή την εβδομάδα επωφεληθείτε ώστε να ανασυνταχθείτε και να πάρετε δυνάμεις. Είστε αυτοί που έχετε υποστεί τις μεγαλύτερες ριζικές αλλαγές στο ζωδιακό κύκλο το τελευταίο διάστημα . Όμως έχετε και ευκαιρίες να ζήσετε έντονα, ο Πλούτωνας σας δίνει τις μεταλλάξεις που μπορεί να «πονάνε» αλλά σας δίνει και υπέρμετρη δύναμη ώστε να τα καταφέρετε. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου πρέπει να είναι περισσότερο επιφυλακτικοί σε αυτά που ακούνε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Έχετε κάνει focus στην οικογένεια και ότι αφορά ακίνητα ή ότι έχει σχέση με το παρελθόν και την χώρα σας γενικότερα. Οι αλλαγές είναι πολλές αυτή την περίοδο, οπότε εκτός από το έντονο ενδιαφέρον που δείχνετε, έχετε και συζητήσεις ή μετακινήσεις που σας πιέζουν ή σας κάνουν να αισθάνεστε άβολα. Εσείς οι ίδιοι αυτό το διάστημα είστε σε έναν αυτοπεριορισμό, άσχετα με τις συνθήκες. Επίσης προσοχή σε ανατροπές που θα φέρουν οι συζητήσεις με τα μέλη της οικογένειά σας.  

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Δεν θα έλεγα ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι δύσκολη, αντίθετα φαίνεται ότι θα είστε ιδιαίτερα δραστήριοι έως και δυναμικοί. Προσοχή όμως στην  τάση επιθετικότητας ή της βιασύνης που θα έχετε στην αρχή της εβδομάδας. Ερωτική και δημιουργική περίοδο. Στις 3-4/5 πρέπει να προσέχετε ότι έχει σχέση με τα οικονομικά εγχειρήματα, γιατί μπορεί να δείχνουν ελκυστικά, αλλά να μην είναι επάξια των προσδοκιών σας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αποφορτιστείτε από την ψυχολογική πίεση που είχατε την προηγούμενη εβδομάδα. Είδατε άλλωστε ότι τα περισσότερα προβλήματα διογκώνονται από τις δικές σας φοβίες και όπως ξέρετε οι φοβίες είναι πλασματικές. Στο τέλος της εβδομάδας είστε αρκετά δραστήριοι και έχετε πολλές υποχρεώσεις. Αγωνίζεστε και υπερασπίζετε τις ιδέες σας.

ΙΧΘΥΕΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Με το Ερμή στον Ταύρο γίνεστε επικοινωνιακοί και έχετε πολλές μετακινήσεις και δραστηριότητες. Αυτό που θα σας περιορίσει λίγο είναι ότι θα υπάρχουν συζητήσεις που θα σας κάνουν να μαζευτείτε στο «καβούκι σας» στις 28/4. Ενώ στις 30/4 ο λόγος σας θα είναι ριζοσπαστικός και θα εκπλήξει το περιβάλλον σας. Αντίστροφα κι εσείς μπορεί να εκπλαγείτε από γραπτά και νέα που θα λάβετε από συγγενείς και φίλους.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αν αποφύγετε τις εσωτερικές εντάσεις και απαξιώσετε τον κρυφό ανταγωνισμό στην αρχή της εβδομάδας, θα έχετε την άνεση να λειτουργήσετε πιο άνετα. Ο χώρος του σπιτιού, η οικογένεια και γενικότερα η πατρίδα θα είναι για σας η πηγή χαράς και ηρεμίας. Αν σκέπτεστε να κάνετε μια καινούργια διακόσμηση ή να ομορφύνετε το χώρο σας είναι μία καλή περίοδος.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Βρείτε το χρόνο να χαλαρώσετε από την ένταση και τις υπερβολές της προηγούμενης εβδομάδας. Το μόνο δύσκολο είναι ότι δεν μπορείτε να ησυχάσετε από την παρασκηνιακή δράση (μετά τις 1/5), έτσι μπορεί να αισθανθείτε ανήσυχοι για τις μελλοντικές σας κινήσεις. Σίγουρα αν ανασυνταχθείτε αυτό το διάστημα η επόμενη εβδομάδα θα είναι πιο εποικοδομητική.                                                                                          

Σχετικά