Επαναλειτουργούν υπό προϋποθέσεις οι αθλητικοί χώροι

gipedo

Από Δευτέρα επιστροφή στις προπονήσεις. Όχι όμως για όλους καθώς η αρχή θα γίνει με την ελίτ. Μετά από περίπου δύο μήνες καραντίνας η κυβέρνηση έδωσε το πράσινο φως για να επιστρέψουν στα γήπεδα οι τοπ αθλητές στην προσπάθεια τους να επανέλθουν στα επιθυμητά επίπεδα, σε μια περίοδο που θα ετοίμαζαν βαλίτσες για το Πεκίνο και τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Βέβαια το πιο σημαντικό σύμφωνα με τον Κώστα Φιλιππίδη (παγκόσμιος πρωταθλητής επί κοντώ), για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, είναι να υπάρχει υγεία.

Παρά την απαγόρευση, ως την Δευτέρα η ηλιοφάνεια και οι καλές θερμοκρασίες ώθησαν αρκετούς, να κάνουν μια βόλτα σε δρόμους, ανοιχτά πάρκα και στο παραλιακό μέτωπο του Πειραιά.

H άσκηση, συμπεριλαμβανομένης της κολύμβησης στις μη οργανωμένες παραλίες θα είναι πλήρως ελεύθερη από την ερχόμενη Δευτέρα 4 Μαΐου. Ωστόσο στην δημοτική πλαζ της Φρεαττύδας, στον Πειραιά το μεσημέρι της Τετάρτης αρκετοί επέλεξαν να κάνουν έναν αναζωογονητικό περίπατο δίπλα στο κύμα).

Οι κάτοικοι στο πρώτο λιμάνι πληροφορήθηκαν την άρση των περιοριστικών μέτρων με ανακούφιση.

Όσο για τους φίλους του ψαρέματος, υπενθυμίζεται πως παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση της παράκτιας και υποβρύχιας αλιείας, έως ότου αρθούν πλήρως τα περιοριστικά μέτρα από το υπουργείο Ναυτιλίας.

Πηγή: ΕΡΤ

Σχετικά