Ντασιώτης:Η καθημερινότητα στους Δήμους είναι η μυθική Λερναία Ύδρα

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων Γιώργος Ντασιώτης στο Facebook για την καθημερινότητα

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ !!!

Ένα πρόβλημα είναι μεγάλο όταν απασχολεί πολλούς ή όταν απασχολεί πολύ, έστω και λίγους;; 

Αυτό το ερώτημα είναι για μένα το σπουδαιότερο κριτήριο στην αξιολόγηση μιας κατάστασης και η απάντηση είναι δύσκολη, ειδικά όταν τα μέσα είναι περιορισμένα. Ιδανικά, η σωστή απάντηση είναι να καταφέρεις να λύνεις όλα τα προβλήματα.

Η καθημερινότητα στους Δήμους είναι η μυθική Λερναία Ύδρα. 

Ότι και να φτιάξεις,στο τέλος της ημέρας είναι λιγότερα από όσα δεν πρόλαβες.

Σε αυτό,βέβαια, συμβάλουν πολλοί παράγοντες, όπως η υποστελέχωση των υπηρεσιών, η υποχρηματοδότηση, αλλά και γιατί να το  “” κρύψωμεν άλλωστε””, η κακή νοοτροπία πολλών δημοτών απέναντι στο δημόσιο χώρο,τον οποίο, πολλές φορές, θεωρούν εχθρικό και όχι δικό τους.

Επομένως λοιπόν,οι παρεμβάσεις στην καθημερινότητα που, είτε λύνουν προβλήματα των πολλών, είτε λίγων που τους απασχολούν πολύ, είναι σίγουρα σημαντικές και είναι συνήθως, αυτές που ελάχιστα ή καθόλου προβάλλονται. 

Πίσω από αυτές όμως υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και φυσικά και κόστη που, ο πληρώνων δημότης, καλό είναι να τα βλέπει.

Ενδεικτικά καποιες τέτοιες δράσεις του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων,κατά το  τελευταίο χρονικό διάστημα παρουσιάζω με τις παρακάτω φωτογραφίες. 

Είναι βέβαιο πως σε πολλούς θα θυμίσουν κάτι αντίστοιχο που το θέλουν και δεν το έχουμε κάνει και μάλλον θα έχουν δίκιο,όμως το αρχικό ερώτημα μας απασχολεί κάθε μέρα,σε κάθε δράση μας και είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα δουν και το ” δικό τους πρόβλημα” να λύνεται.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ!!!

Σχετικά