Διανομή προϊόντων από τον Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ

Ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων, μέσω των κοινωνικών του δομών «Κοινωνικό Παντοπωλείο» και «Κέντρο Κοινότητας» θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων στους  δικαιούχους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Άπορους– ΤΕΒΑ».

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20/10/2020, από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ., στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων (Κεντρική Πλατεία Αλιάρτου – Κτίριο Ριζόμυλος), ΜΟΝΟ τη συγκεκριμένη ημερομηνία και ΑΥΣΤΗΡΑ μέσα στο χρονικό διάστημα μεταξύ των ωρών που αναγράφονται.

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο Πρόγραμμα ΤΕΒΑ, οι οποίοι για την παραλαβή των προϊόντων χρειάζεται να έχουν μαζί τους

  • μάσκα
  • γάντια
  • δικό τους στυλό
  • τα βιβλιάρια κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο θα προκύπτει ο ΑΜΚΑ και
  • το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή Διαβατήριο ή άδεια παραμονής

Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει την ημέρα της διανομής, το άτομο που θα παραλάβει θα πρέπει να διαθέτει εξουσιοδότηση.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 22680-23753.

Η δράση υλοποιείται μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, που έχει συσταθεί για τις ανάγκες του ΤΕΒΑ και στην οποία ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων, συμμετέχει  ως εταίρος, με επικεφαλής εταίρο την Π.Ε. Βοιωτίας.

Γραφείο Ενημέρωσης

Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων 

Σχετικά