Έκοψε δρομολόγια το ΚΤΕΛ Θήβας προς τα Χώστια-Αντιδρούν οι κάτοικοι

Αντιμέτωποι με το μόνιμο «χειρόφρενο» που τράβηξαν  δρομολόγια του ΚΤΕΛ Θηβών βρίσκονται οι κάτοικοι των Χωστίων

Μεγάλο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί μετά την απόφαση του ΚΤΕΛ Θηβών να διακόψει δρομολόγια προς τα Χώστια, με αποτέλεσμα την μεγάλη ταλαιπωρία  των κατοίκων.

Όπως ήταν φυσικό η απόφαση αυτή ξεσήκωσε τους κατοίκους, οι οποίοι με επιστολή τους στο permissos.gr,καταγγέλουν  την διακοπή των δρομολογίων και ζητούν να λειτουργήσει άμεσα η τοπική συγκοινωνία.

Δείτε την επιστολή-καταγγελία

20 Οκτωβρίου 2020, σε μια περιοχή 11/2 ώρας από την Αθήνα στην πολυσυζητημένη περιοχή της ΒΙΠΕ Θίσβης οι κάτοικοι οι οποίοι κατά 70% είναι πάνω από 60 ετών δεν έχουν τρόπο να μετακινηθουν  από και προς Θήβα – Αθήνα αλλά το χειρότερο είναι οτι δεν υπάρχει καν πρόσβαση ούτε στην Δομβραίνα όπου εκεί υπάρχει φαρμακείο και ταχυδρομείο για τις συντάξεις.

Δυστυχως κανένας δεν ενδιαφέρεται να λύσει το πρόβλημα ούτε από τον δήμο ούτε από την τοπική διοίκηση.

Τα δρομολόγια που έχουν παραμείνει είναι από

Πρόδρομο προς Θήβα στις 6:30 πμ !!!!!

Από

Θήβα προς πρόδρομο στις 11:30 πμ και στις 14:15μμ.

 Το ΚΤΕΛ Θήβας δηλώνει ότι δεν συμφέρει να διατηρήσει τα δρομολόγια λόγω κόστους και τώρα με τον κορωνοιο ευκαιρία να τα κόψουν.

Τα δρομολόγια από Πρόδρομο προς Θήβα που ήταν βασικά για Την εύρυθμη λειτουργία των μετακινήσεων ήταν στις 9:30 πμ (βολικό για υπηρεσίες φαρμακεία τράπεζες κλπ) και στις 3:30μμ.

Η τοπική διοίκηση η οποία κατά την προεκλογική περίοδο διατεινόταν ότι θα προχωρήσει την περιοχή 20 Χρόνια μπροστά κατάφερε να γυρίσει την περιοχή 40 χρόνια πίσω. 

 Ότι έχει να κάνει με την προσωπική τους προβολή όμως έχει προτεραιότητα … λογύδρια για το παραμικρό γυάλισμα των αγαλμάτων βαφή των πεζοδρομίων κλπ πράγματα όμως που δεν βοηθούν την κατάσταση και δεν κάνουν πιο εύκολη την ζωή των κατοίκων. 

Πως θα μείνουν νέοι άνθρωποι εδώ όταν δεν υπάρχει τρόπος μετακίνησης;

Κανένας φυσικά από τον δήμο και τους τοπικούς δεν σκέφτηκε να βάλει μια τοπική συγκοινωνία για τις μετακινήσεις όπως γίνεται σε όλους τους σοβαρούς δήμους της χώρας.

Τραγική αδυναμία και ανικανότητα για τους τοπικούς «άρχοντες» που πάλευαν χρόνια να πάρουν την ηγεσία.

Η τοπική συγκοινωνία εντός του δήμου είναι η μόνη λύση για να λυθούν πολλά προβλήματα στην περιοχή μας που δυστυχως αν και κοντά σε αστικά κέντρα (Θήβα Λειβαδιάς Χαλκίδα Αθήνα) έχει γίνει τριτοκοσμική.

Σχετικά