Καμπανάκι από Ντασιώτη: Ο κορωνοϊός κυκλοφορεί ανάμεσά μας- Σε οριακό σημείο ο Νομός

Ο κορονοϊός είναι  ανάμεσά μας και τρέφεται από τη μη τήρηση μέτρων και  φαινόμενα χαλάρωσης και συνωστισμού, προειδοποιεί μέσα από το λογαριασμό του στο facebook,o Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων Γιώργος Ντασιώτης.

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ !!!

Η παραπάνω έκφραση,έχει συνδεθεί,κυρίως στις ταινίες επιστημονικής Φαντασίας με την παρουσία εξωγήινων οργανισμών που,στο σενάριό τους,κανείς δεν πιστεύει στην ύπαρξή τους,ελάχιστοι τους έχουν δει και ακόμη λιγότεροι έχουν έρθει σε επαφή. Ωστόσο όλοι λένε ότι “κυκλοφορούν ανάμεσά μας”. 

Αυτά στις ταινίες του Hollywood,οι οποίες μάλιστα έχουν και φανατικούς οπαδούς. Στην πραγματική ζωή είμαστε περισσότερο ρεαλιστές………ή μήπως όχι;;;;;Ας το αναλύσουμε λίγο.

Είμαστε σε ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.Το λένε οι επιστήμονες. Προσωπικά,όσο δύσπιστος κι αν είμαι με οτιδήποτε, σέβομαι την επώνυμη άποψη εκείνου που έχει επιφορτιστεί με την υποχρέωση να βρει διέξοδο από την κρίση. Κάθε του ενέργεια κρίνεται,αλλά το αποτέλεσμα θα του χρεωθεί ή θα του πιστωθεί στο τέλος.

Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ και δεν είναι ο εξωγήινος των ταινιών!!!! ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ και οι τελευταίες μέρες στη Βοιωτία έδειξαν ότι δεν είναι περαστικός από την περιοχή.

Η διάδοσή του είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων,ακούω ακόμη κάποιους να λένε “” δεν εχω γνωρίσει κανέναν φορέα””,                  “” συνομωσία”” , κτλ. Τώρα όμως είναι εδώ κι αν όχι ακόμη στο Δήμο Αλιάρτου- Θεσπιέων, θέμα χρόνου είναι να έρθει ,όπως παντού. Είπαμε, είμαστε ρεαλιστές και δεν τρεφόμαστε με αυταπάτες.

Από αύριο ο Ν. Βοιωτίας είναι  στο ΕΠΊΠΕΔΟ 3 ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΕΠΙΤΉΡΗΣΗΣ ή πιο απλά στο ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ, δηλαδή ένα βήμα πριν το ΚΟΚΚΙΝΟ , με το οποίο τελειώνουν τα χρωματιστά επίπεδα επιτήρησης και αρχίζει το ΜΑΥΡΟ του χάους.

Επιβάλλεται λοιπόν η αυστηρή τήρηση μέτρων. Ίσως είμαστε στο πιο οριακό σημείο , ως Χώρα και βέβαια ως Νομός. 

Πρώτα όμως χρειάζεται να πιστέψουμε οτι είναι πλέον πολύ πιθανό να είναι προσωπικά ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ το επόμενο ιχνηλατημένο κρούσμα. Όχι θεωρητικά,αλλά πραγματικά ,με το ονοματεπώνυμό μας. Είμαστε πολύ κοντά σε αυτό!!!!

Απαιτείται λοιπόν ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ,τα έχουμε ξαναπεί. ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ,είναι γνωστά και τα υπενθυμίζουμε πάλι. ΣΕΒΑΣΜΟ στους επιστήμονες που φέρουν την ευθύνη  για τα μέτρα που προτείνονται. ΑΠΟΜΌΝΩΣΗ των αυτοδίδακτων λοιμοξιολόγων. Είναι οι ίδιοι που γίνονται και σεισμολόγοι , μετεωρολόγοι,οικονομολόγοι και εσχάτως στρατιωτικοι αναλυτές.

Η ΚΡΙΣΗ απαιτεί ΜΕΘΟΔΟ και ΜΕΤΡΑ που, αν δεν υπάρχουν, πρέπει να τα απαιτήσουμε από την Κυβέρνηση,αλλά απαιτεί  ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ και ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ από όλους μας. Η έξοδος από το πρόβλημα απαιτεί να πιστέψουμε οτι ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ και ίσως και ΠΑΝΩ ΜΑΣ και αυτό δεν είναι ταινία φαντασίας από το Χόλιγουντ,αλλά η πραγματικότητα από τη Βοιωτία ή από οπουδήποτε ανά την Ελλάδα.

Είναι κυρίως στο ΧΕΡΙ ΜΑΣ, λοιπόν, να έχει  HAPPY END  αυτό το έργο που ζούμε και είναι ίσως μια μοναδική στιγμή που καλούμαστε με την πραγματικότητα να ξεπεράσουμε τη φαντασία μας!!!!

Υ.Γ. ( Στις δυο κάρτες που επεξεργάστηκαν συνεργάτες μου, με ευανάγνωστο και οργανωμένο τρόπο μπορούμε να κατανοήσουμε τα μέτρα που προβλέπονται στο επίπεδο 3,που βρισκόμαστε.)

Σχετικά