Σχολικά είδη για 80 οικογένειες από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων

Ολοκλήρωση Διανομής Σχολικών Ειδών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων.

Για δεύτερη σχολική χρονιά το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων έγινε δέκτης μεγάλης ποσότητας σχολικών ειδών από επιχείρηση-βιβλιοπωλείο που διέκοψε τη λειτουργία του (λόγω συνταξιοδότησης)  και συγκεκριμένα από την επιχείρηση- βιβλιοπωλείο της κας Κατσέλη Μαρίας, την οποία ευχαριστούμε θερμά. 

Τα σχολικά είδη (τσάντες, τετράδια, μολύβια, εργαλεία ζωγραφικής κα.), διανεμήθηκαν από 5 Σεπτεμβρίου έως 10 Οκτωβρίου σε μαθητές και μαθήτριες όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων ογδόντα (80) οικογενειών, που αντιμετωπίζουν οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, ώστε όλα τα παιδιά να προετοιμαστούν επαρκώς για τη νέα εκπαιδευτική χρονιά.

Επίσης, στην προσπάθειά μας να καλύψουμε τις ανάγκες μας σε σχολικά είχαμε την έμπρακτη συμμετοχή όλων των πολιτών καθώς και των ακόλουθων χορηγών, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

• Βιβλιοπωλείο  «ΑΝΑΔΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ»

• Βιβλιοπωλείο «ΖΟΥΛΑΜΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ»

• Βιβλιοπωλείο «ΚΕΦΑΛΑ ΒΑΡΒΑΡΑ»

• Βιβλιοπωλείο «ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ»

Σημειώνεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς πολίτες και επιχειρήσεις μπορούν να δωρίζουν σχολικά είδη στη «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείου Δήμου Θηβαίων, ενταγμένης πράξης στο ΕΠ «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» (MIS: 5002166)  και αντίστοιχα η Δομή θα πραγματοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα διανομές. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2262028613,2262350603

Σχετικά