Μέτωπο κατά του covid-19 από το Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων-Τρεις σημαντικές προμήθειες, ασπίδα κατά της διασποράς του ιού

Μέτωπο κατά του covid-19 από το Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων.

         Σε τρεις σημαντικές προμήθειες, ασπίδα κατά της διασποράς του κορονοϊού, προβαίνει ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων.

         Συγκεκριμένα με σημερινή απόφαση η Οικονομική Επιτροπή διαθέτει τις αντίστοιχες πιστώσεις για:

1.      Προμήθεια Tablets που, μέσω των σχολείων τους, θα διατεθούν σε μαθητές, που πληρούν τα κοινωνικά κριτήρια και δεν διαθέτουν, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους. Τα Tablets θα αποτελούν περιουσία των Σχολείων.

2.      Προμήθεια σημαντικής ποσότητας Rapid Tests ,που μέσω του Κέντρου Υγείας, θα χρησιμοποιηθούν από το Κέντρο Υγείας Αλιάρτου για  στοχευμένη ανίχνευση σε ομάδες πληθυσμού.

3.      Προμήθεια προκατασκευασμένου οικίσκου, περίπου 20 τ.μ,που θα τοποθετηθεί στο Κέντρο Υγείας για τη διενέργεια των Test Covid.

         Ο Δήμαρχος κος Ντασιώτης Γεώργιος αναφέρθηκε στο θέμα και δήλωσε τα εξής:                        

        «Παράλληλα με τις απολυμάνσεις που συνεχίζουμε σε όλους τους εξωτερικούς κοινόχρηστους χώρους, καθώς και εντός των Δημοτικών Κτηρίων, προβαίνουμε σήμερα στη άμεση διαδικασία προμήθειας Tablets για τους μαθητές, Rapid Tests και προκατασκευασμένου οικίσκου για το Κέντρο Υγείας Αλιάρτου, ώστε να το ενισχύσουμε για να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο του. Ταυτόχρονα όμως, απευθύνω ισχυρή σύσταση προς τους Δημότες μας να τηρούν αυστηρά τα ατομικά μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας, να τηρούν όλα τα μέτρα που συστήνουν οι αρμόδιοι για την αποφυγή προσβολής τους από τον κορονοϊο,αλλά και διάδοσης του και να φροντίζουν για τη  διάθεση των απορριμμάτων τους με ασφαλή τρόπο στο σωστό κάδο. Η τήρηση των μέτρων είναι ο μόνος ασφαλής τρόπος περιορισμού της λοίμωξης.».

ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ –ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

Γραφείο  Ενημέρωσης

Δήμου Αλιάρτου –Θεσπιέων

Σχετικά

Μία άποψη για το “Μέτωπο κατά του covid-19 από το Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων-Τρεις σημαντικές προμήθειες, ασπίδα κατά της διασποράς του ιού”

  1. Γεωργιος γεωργιου

    Τα καλα να λεγονται.συγχαρητηρια στον δημαρχο αλιαρτου θεσπιων.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα