Αυτά είναι τα 22 νέα κρούσματα σε Βοιωτία και Στερεά

Στη Βοιωτία τα κρούσματα είναι 4. Τα 2 είναι από τη Θήβα ένας αλλοδαπός 20 ετών και ένα ακόμη βρέφος. Τα άλλα δύο αντιστοιχούν σε 30χρονο από τη Λιβαδειά και σε 53χρονο από τον Ορχομενό.

Τα κρούσματα της Στερεάς

Στο χάρτη της 15ης Νοεμβρίου του ΕΟΔΥ ξεχωρίζουν τα 8 νέα κρούσματα στην Ευρυτανία.

Οι έξι είναι γυναίκες ηλικίας 26 έως 81 ετών και δύο άνδρες 28 και 73, όλοι τους Έλληνες πολίτες και κάτοικοι Καρπενησίου.

Από την «τετράδα» που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ για τη Φθιώτιδα, ουσιαστικά τα καινούρια περιστατικά covid-19 είναι μόνο δύο και έχουν να κάνουν με 38χρονη γυναίκα από Κοινότητα του δήμου Λαμιέων, στενή επαφή γνωστού κρούσματος από την ίδια περιοχή.

Νέο επίσης περιστατικό είναι ένας 62χρονος από την Αταλάντη. Τα άλλα δύο είναι ο 84χρονος από τη ΔΕ Νέου Μοναστηρίου που εισήχθη το Σάββατο στο πέτρινο κτίριο του Νοσοκομείου Λαμίας και ένας 58χρονος που νοσηλεύεται επίσης στη Λαμία αλλά είναι από Φωκίδα.

Τετράδα κρουσμάτων είχαμε και στην Εύβοια, με τα τρία κρούσματα που είχαν ανιχνευθεί στις 12/11 στην Ιστιαία (γυναίκες 42 και 46 ετών και άνδρας 67) και ένας 55χρονος από τη Χαλκίδα.

Τέλος, τα 2 κρούσματα από τη Φωκίδα είναι από την Ιτέα, με 37χρονη και 22χρονο που διαγνώσθηκαν ασθενείς covid-19 τις προηγούμενες ημέρες. 

lamiareport.gr

Σχετικά