Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο τμήμα Σχηματάρι – Χαλκίδα

kikloforiakes rithmiseis

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο συνδετήριο κλάδο Σχηματάρι – Χαλκίδα.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο συνδετήριο κλάδο Σχηματάρι – Χαλκίδα, με στόχο την εκτέλεση εργασιών διαγράμμισης.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 25 έως και την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου από τις 07:00  έως τη δύση του ηλίου κάθε ημέρας, θα ισχύσουν τα ακόλουθα:

  • Τετάρτη 25 Νοεμβρίου: Εναλλάξ αποκλεισμός στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Χαλκίδα της Αριστερής Λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) περιλαμβανομένης κα της Λωρίδας Επιτάχυνσης-Επιβράδυνσης του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Παλαιάς Γέφυρας.  Κατά τω ανωτέρω διάστημα οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Χαλκίδα, που επιθυμούν να εισέλθουν στο συνδετήριο κλάδο μέσω του Α/Κ Γέφυρας,  θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω της Παλαιάς Γέφυρας από όπου θα συνεχίζουν το ταξίδι τους προς Χαλκίδα. Αντίστοιχα οι οδηγοί που επιθυμούν να εξέλθουν από τον Α/Κ Παλαιάς Γέφυρας θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν από τον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Ναυπηγείων)
  • Πέμπτη  26 Νοεμβρίου: Εναλλάξ αποκλεισμός της Αριστερής Λωρίδας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Σχηματάρι,  με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τον κλάδο εξόδου του Α/Κ Παλαιάς Γέφυρας με κατεύθυνση προς Σχηματάρι κι εν συνεχεία μέσω του round about οι οδηγοί θα επανεισάγονται στον Συνδετήριο Κλάδο  μέσω του κλάδου εισόδου του Α/Κ Παλαιάς Γέφυρας και θα συνεχίζουν το ταξίδι τους προς Σχηματάρι. Αντίστοιχα θα ισχύσει αποκλεισμός  της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) περιλαμβανομένων και των Λωρίδων Επιτάχυνσης του Α/Κ Παλαιάς Γέφυρας με παράλληλο αποκλεισμό του κλάδου εισόδου προς Σχηματάρι και των Λωρίδων  Επιβράδυνσης του Α/Κ Ναυπηγείων με παράλληλο αποκλεισμό του κλάδου εξόδου προς Σχηματάρι στο 10,5ο χλμ. Κατά τω ανωτέρω διάστημα οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν, μέσω του Α/Κ Παλαιάς Γέφυρας, στο Συνδετήριο Κλάδο με κατεύθυνση προς Σχηματάρι, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω του Α/Κ Παλαιάς Γέφυρας στον κλάδο με κατεύθυνση προς Χαλκίδα κι εν συνεχεία μέσω οδικού δικτύου Εύβοιας και της Υψηλής Γέφυρας θα εισάγονται εκ νέου στο Συνδετήριο Κλάδο από όπου και θα συνεχίζουν το ταξίδι τους προς Σχηματάρι. Τέλος οι οδηγοί που επιθυμούν να εξέλθουν στον κλάδο εξόδου στο 10,5ο χλμ με κατεύθυνση προς Σχηματάρι, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου εξέλθουν από τον επόμενο κόμβο (Α/Κ Βαθέων).

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

Σχετικά