Eλπιδοφόρα και επιτυχής αρχή του εμβολιασμού στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς

Eλπιδοφόρα και επιτυχής αρχή του εμβολιασμού στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς,σύμφωνα με ανάρτηση του γιατρού του Νοσοκομείου Λιβαδειάς κου Κωνσταντίνου Πλιακοστάμου στο f/b.

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΚΙ ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ.

Αποδοχή του εμβολιασμού στο προσωπικό του νοσοκομείου Λιβαδειάς.

 Εστάλησαν άλλες 20 δόσεις (4φιαλίδια) που προστέθηκαν στις ήδη 155 (31 φιαλίδια) προκειμένου να εμβολιαστεί το προσωπικό του ΕΚΑΒ και του ΟΚΑΝΑ. 

Διαψεύστηκαν αυτοί που περίμεναν διαφορετική αντιμετώπιση για το εμβόλιο.

Η σταδιακή τροφοδοσία των κέντρων εμβολιασμού γίνεται σίγουρα βασανιστικά κι αναντίστοιχα με τις υπάρχουσες ανάγκες αλλά ο λόγος δεν είναι ούτε η αμφισβήτηση του ιδίου του εμβολίου ούτε η αναμονή ειδικών μήπως εμφανιστούν ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Σε κανέναν απ’ όσους έχουν ήδη εμβολιαστεί και στο νοσοκομείο Λιβαδειάς αλλά και αλλού, ανεπιθύμητες αντιδράσεις δεν υπήρξαν και περιορίστηκαν σε ελαφριές τοπικές αντιδράσεις σε ελάχιστα άτομα. 

Η θέαση της βελόνας δημιούργησε επίσης σε 3 περιπτώσεις άγχος που σε καμία περίπτωση δεν καταχωρείται ως ανεπιθύμητη παρενέργεια. Ο λόγος που υπάρχει πλημμελής προσφορά είναι ξεκάθαρα η μη συνεχή παροχή των εταιρειών που το παρασκευάζουν στις χώρες που το περιμένουν.

Είναι σημαντική η εξασφάλιση και της δεύτερης δόσης και γι αυτό υπάρχει πραγματική αγωνία όταν χώρες θεωρώντας τον πληθυσμό τους περιούσιο και ευγενή καταστρατηγούν συμφωνίες προκειμένου να προμηθευτούν κατά προτεραιότητα το εμβόλιο.

Στο υπάρχον απόθεμα του νοσοκομείου αν περισσέψουν κάποιες δόσεις θα κληθούν άμεσα άτομα να εμβολιαστούν με προτεραιότητα τους ιδιώτες συναδέλφους.

Προς απογοήτευση αυτών που περίμεναν το αντίθετο η ζήτηση ξεπέρασε την προσφορά και οι πιέσεις σε όλους μας έχουν ενταθεί. Πολύ σύντομα ανοίγει και η πλατφόρμα για να κλειστούν ραντεβού για την ηλικιακή ομάδα άνω των 85 ετών μέσω της άυλης συντσγογράφησης.

Όσοι διαθέτουν την εφαρμογή, διαθέτουν και αριθμό κινητού τηλεφώνου απαραίτητα οπότε η ανοησία περί της εξοικείωσης των ηλικιωμένων με τα κινητά είναι μέγιστη.

Τα μηνύματα θα έρθουν στα κινητά και οι νεώτεροι που θα τα διαβάσουν θα φροντίσουν για την πραγματοποίηση των ραντεβού.

Καινούριες πρακτικές που αντί της χλεύης έπρεπε να τύχουν υποστήριξης αφού πραγματικά θα βοηθήσουν και θα μας αναβαθμίσουν ψηφιακά.

ΚΩΝ.ΝΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣΤΑΜΟΣ

Σχετικά