Σοκ! Πέθανε 15χρονη στην Θήβα από κορονοϊό λίγες ώρες μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο

Νεκρό από κορονοϊό ένα 15χρονο κορίτσι, που μόλις σήμερα το πρωί είχε μπει στο νοσοκομείο της Θήβας. Διασωληνωμένη στον Ευαγγελισμό η μητέρα της. Τι δηλώνει ο δήμαρχος Θήβας για το τραγικό γεγονός.

Ένα 15χρονο κορίτσι πέθανε από κορονοϊό στην Θήβα, το οποίο μάλιστα υπέκυψε μέσα σε λίγες ώρες από τη στιγμή που μπήκε στο νοσοκομείο!

Σύμφωνα με το evima.gr, το άτυχο κορίτσι μπήκε σήμερα το πρωί 3 Φεβρουαρίου στο νοσοκομείο της Θήβας ενώ η μητέρα της 15χρονης νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Θήβας κ. Αναστασίου «η 15χρονη εισήχθη σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο της Θήβας με συμπτώματα του ιού. Δυστυχώς πληροφορηθήκαμε το δυσάρεστο γεγονός και κάνω έκκληση στους δημότες για μεγάλη προσοχή και αυστηρή τήρηση των μέτρων» Σύμφωνα με πληροφορίες είχε υποκείμενα νοσήματα.

newsit.gr

Σχετικά

2 Άποψη για τα “Σοκ! Πέθανε 15χρονη στην Θήβα από κορονοϊό λίγες ώρες μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο”

  1. Γεωργιος γεωργιου

    Συλληπητηρια για το κοριτσακι .παραδοχη εξαδακτυλου οτι ο ιος διασπειρεται στα σχολεια.ερωτω δεν υπαρχει εισαγγελεας σε αυτη την χωρα να ασκησει διωξεις κατα της κυβερνησεως.2τι περιμενουν να ξεσηκωθει ο κοσμος;3αν γινει που προσωπικως το απευχομαι δεν θα εχουμε δει τιποτα μεχρι τωρα.θα χασει το παιδι τη μσνα και η μανα το παιδι.

  2. Γεωργιος γεωργιου

    Βασει των οσων δηλωσε ο κος εξαδακτυλος για τα σχολεια την ευθυνη ακεραια την εχει ο πρωθυπουργος της ελληνικης δημοκρατιας και η κα υπουργος παιδειας.ο κοσμος περιμενει να ασκηθουν διωξεις απο καποιον εισαγγελλεα.ουδεις αμεμπτος των νομων του συνταγματος της ελληνικης δημοκρατιας.ουδεις ολοι ισοι .

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα