Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του 16χρονης στη Θήβα

nosokomeio-thivas

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου 16χρονης στο νοσοκομείο της Θήβας, που ήταν θετική στον κορωνοϊό.

Η κοπέλα, με σοβαρό, αδιάγνωστο, υποκείμενο νόσημα, εισήχθη σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο και βρέθηκε θετική στο τεστ κορωνοϊού, στο οποίο υπεβλήθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξε αργότερα, ύστερα από ανακοπή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη 16χρονη είχε εξαιρετικά υψηλές τιμές σακχάρου, και, όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, αδιάγνωστο σακχαρώδη διαβήτη.

Η μητέρα της, επίσης θετική στον κορωνοϊό, νοσηλεύεται διασωληνωμένη από χθες στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου μεταφέρθηκε.  

Το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Παιδί θήλυ 16 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, έχοντας ήδη διαγνωσθεί θετικό στον κορωνοϊό με ήπια κλινικά συμπτώματα και επέστρεψε στην οικία του.

Τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου επανήλθε στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου μας, πραγματοποίησε τις απαραίτητες εξετάσεις, της δόθηκαν οδηγίες και επέστρεψε στην οικία της σε πολύ καλή κατάσταση.

Σήμερα τα ξημερώματα, η δεκαεξάχρονη προσήλθε στο Νοσοκομείο σε πολύ επιδεινωμένη κατάσταση, διασωληνώθηκε και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών, δυστυχώς απεβίωσε.

Θα διενεργηθεί νεκροψία/νεκροτομή για να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης».

Σχετικά

2 Άποψη για τα “Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του 16χρονης στη Θήβα”

  1. Γεωργιος γεωργιου

    Για τον θανατο της μικρης πρεπει να επεμβει ο κος εισαγγελεας πρωτοδικων θηβων.

  2. Μια μαμά

    Δεν ξερω για την υποθεση τιποτα παραπανω απ οσα διαβαζω. Μου προκαλει μεγαλη εκπληξη που οι αρνητες σπευδουν να απαντησουν …μα ειχε υποκειμενα νοσηματα! Μεγαλυτερη ομως απορια εχω για το σημαντικο της υποθέσεως…και ρωταω ..απο την Παρασκευη στραβωμαρα ειχαν να της δωσουν την απαραιτητη προσοχη? Εστω τη Δευτερα? Επρεπε να χαθει το κοριτσακι? Ελεος… κ με τους αρνητες αι σιχτιρ πια. Μια που ειστε της περιοχης αναμενουμε την ενημερωση σας σχετικα. Ευχαριστω.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα