Aυτά είναι τα 23 νέα κρούσματα στη Βοιωτία-Δείτε τις περιοχές

Στη Βοιωτία, έχουμε άλλα 23 νέα κρούσματα και αναλυτικά:

Δώδεκα (12) στο Δήμο Θηβαίων εκ των οποίων δύο μαθητές Δημοτικού, τρία (3) στη Λιβαδειά (η μία νοσηλεύτρια), τρία (3) στα Οινόφυτα, τρία (3) στο Σχηματάρι με μία εκπαιδευτικό ανάμεσά τους, ένας (1) 26χρονος υπάλληλος σούπερ μάρκετ στο Δήμο Τανάγρας και ένας (1) 20χρονος στο δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων.

Στην υπόλοιπη Στερεά

Μακριά από τη Λαμία, εντοπίζονται τα τέσσερα νέα κρούσματα covid που χρέωσε ο ΕΟΔΥ στο χάρτη της Πέμπτης 11 Φεβρουαρίου.

Για ένα ακόμη 24ωρο ο Δήμος Λοκρών δίνει δύο κρούσματα σε γυναίκα 43 ετών και σε άνδρα 66, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει και τρίτο περιστατικό σε 54χρονο που δεν έχει εμφανιστεί ακόμη στη λίστα.

Τα άλλα δύο που είναι στην τελευταία λίστα, εντοπίζονται σε 58χρονο στο Δήμο Στυλίδας και σε 18χρονο στο Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Στον τελευταίο χάρτη έχουμε ξανά τη Φωκίδα, που παρουσιάζει δύο μολύνσεις ένα σε κάθε Δήμο της και συγκεκριμένα σε 57χρονη στο Δήμο Δελφών και 16χρονη στο Δήμο Δωρίδος.

Στην «κατακόκκινη» Εύβοια τα κρούσματα είναι 35 και κατανέμονται ως εξής:

Τρία (3) στο Αλιβέρι (οι δύο μαθητές), τρία (3) στο Βασιλικό, οκτώ (8) στην Ερέτρια μεταξύ των οποίων και μία νοσοκόμα, τέσσερα (4) στην Κάρυστο (δύο μαθητές), τέσσερα (4) στην Κύμη (δύο μαθητές), δύο (2) στη Νέα Αρτάκη, έξι (6) στη Χαλκίδα μεταξύ των οποίων και ένα μωρό, τέσσερα (4) στα Ψαχνά μεταξύ των οποίων και ένα νήπιο και τέλος ένας 43χρονος στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.

Χωρίς κρούσματα αυτό το 24ωρο η Ευρυτανία.

lamiareport

Σχετικά