Πέντε νέα παιδιά από τη Λιβαδειά, απόφοιτοι ιατρικής σχολής ξεκίνησαν τα πρώτα τους βήματα στο νοσοκομείο Λιβαδειάς

ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ!

Πέντε νέα παιδιά, 5 απόφοιτοι ιατρικής σχολής ξεκίνησαν και κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο νοσοκομείο Λιβαδειάς.

 Πρόκειται για παιδιά που αποφοίτησαν από τα δύο Λύκεια της πόλης μας και με την παρουσία τους στο νοσοκομείο κάνουν υπερήφανους τόσο τις οικογένειές τους όσο και τους δασκάλους που τα δίδαξαν. 

Ήθος, σεμνότητα, αγωνία για το μέλλον τα πρώτα τους εφόδια για να ξεκινήσουν με τον πιο όμορφο τρόπο τον δύσκολο δρόμο τους.

 Όλοι εσείς που επισκέπτεστε το νοσοκομείο μας δείξτε τον σεβασμό σας στα νεανικά τους πρόσωπα τους και αναγνωρίστε τον αγώνα που έκαναν τα ίδια και οι οικογένειές τους για να φτάσουν στη συγκεκριμένη θέση. Χρειαζόμαστε τη φρεσκάδα του μυαλού τους και ανυπομονούμε για αυτήν.

 Είναι η πρώτη φορά πού υπάρχει τέτοια μαζική έλευση παιδιών από τη Λιβαδειά και αισθάνομαι ιδιαίτερα συγκινημένος γιατί πολλά από αυτά ίσως ευαισθητοποιηθούν και γυρίσουν πίσω να στηρίξουν τον αγώνα που κάνουμε στο νοσοκομείο. 

Υπάρχουν κι άλλα παιδιά που αυτή τη στιγμή φοιτούν σε πανεπιστήμια και μακάρι να παραδειγματιστούν από την παρουσία όλων αυτών για να συνεχίσουν στον δρόμο τους. 

Ιωάννα Χαλβατζή

Παναγιώτα Κακοτρίχη

Παπακώστας Αθανάσιος

Παναγιώτης Μπάρτζος 

Νίκος Τζαμτζής (υπό διορισμό).

Καλή αρχή στο ξεκίνημά σας, οι συγκινήσεις θα είναι πολλές και για όλους μας.

 Αναμένεται και η έλευση κι άλλων εκκολαπτόμενων συναδέλφων με το καλό όταν πάρουν πτυχίο (Πέτρος Τόλιας, Κατερίνα Σαμουήλ, Σπύρος Μπενέτος, Ευγενία Καλογήρου,  Ελένη Σολωμού κλπ).

Προκηρύχθηκαν επίσης κι άλλες 6 θέσεις μονίμων ειδικευμένων ιατρών 2 παθολόγων, 1 γενικού χειρουργού, 1 μαιευτήρα γυναικολόγου, 1 ακτινολόγου, 1καρδιολόγου που σύντομα θα καταληφθούν. Σημαντική παράλειψη της διοίκησης θεωρείται η μη προκήρυξη της πολύ απαραίτητης θέσης ουρολόγου που ελπίζουμε πολύ σύντομα να διορθωθεί.

Η ανάρτηση είχε σκοπό την προβολή των νέων γιατρών που γεμίζουν με ελπίδα και διάθεση προσφοράς τους χώρους του νοσοκομείου αλλά και την αποστόμωση όλων αυτών που με κάθε ευκαιρία έχουν τον “καλό λόγο” στο στόμα τους.

ΚΩΝ.ΝΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣΤΑΜΟΣ

Γενικός Χειρουργός στο  ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Σχετικά

Μία άποψη για το “Πέντε νέα παιδιά από τη Λιβαδειά, απόφοιτοι ιατρικής σχολής ξεκίνησαν τα πρώτα τους βήματα στο νοσοκομείο Λιβαδειάς”

  1. Αι σιχτιρ

    Μπράβο … Αυτός είναι δείκτης ανάπτυξης μιας περιοχής

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα