Τα 17 νέα κρούσματα της Βοιωτίας – Ανάμεσά τους και μια μαθήτρια

Η διασπορά του κορωνοϊού στις περιοχές της Στερεάς Ελλάδας…

Από τα 17 της Βοιωτίας τα οκτώ (8) εντοπίζονται στο Δήμο Θηβαίων, τέσσερα στο Δήμο Λεβαδέων (και 13χρονη μαθήτρια), δύο (2) στο Δήμο Ορχομενού και τρία (3) στο Δήμο Τανάγρας.

Στην υπόλοιπη Στερεά

Την ώρα που οι γειτονικοί νομοί Εύβοια και Βοιωτία δείχνουν έντονη μετάδοση του νέου κορωνοϊού, η Φθιώτιδα με διψήφιο αριθμό κρουσμάτων προβληματίζει.

Τα 12 νέα κρούσματα παρουσιάζονται μοιρασμένα σε Λαμία, Λοκρίδα και Δυτική Φθιώτιδα.

Η Λαμία ξαναπήρε τα πρωτεία με πέντε (5) νέα κρούσματα , με δύο αλλοδαπούς 43 και 37 ετών, δύο Ελληνίδες 74 και 39 ετών και έναν Έλληνα 40 ετών. Στο Δήμο Λοκρών είναι τρεις οι γυναίκες 74, 50 και 22 ετών και ένας άνδρας 81 ετών. Τέλος στο Δήμο Μακρακώμης έχουμε μία γυναίκα 47 ετών και δύο άνδρες 27 και 52 ετών, στενές επαφές δύο προηγούμενων κρουσμάτων.

Στο Δήμο Δωρίδος εντοπίζεται το μοναδικό κρούσμα στη Φωκίδα. Πρόκειται για άνδρα 70 ετών.

Στην Εύβοια των 46 νέων κρουσμάτων τα περισσότερα και πάλι εντοπίζονται στη Χαλκίδα και στην ευρύτερη περιοχή συνολικά 41! Ανάμεσα σε αυτά είναι και τρία μωρά! Τα άλλα πέντε είναιι, ένα (1) στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων (45χρονη), δύο (2) γυναίκες 21 και 45 ετών στην Ερέτρια, μία (1) 20χρονη στο Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού και ένας 14χρονςο μαθητής στην Κάρυστο.

Σχετικά