Δημόσια Συγνώμη από τον Πρόεδρο της Ξηρονομής στην Ιερά Μονή Παναγίας Μακαριώτισσας

Είναι γεγονός ότι έχει δημιουργηθεί μια αναστάτωση στην μικρή κοινωνία την Ξηρονομής και των γειτονικών κοινοτήτων εξαιτίας νέων κρουσμάτων κορωνοιού, που έχουν σύμφωνα με πληροφορίες ως πηγή προέλευσης την ΙΜ Μακαριώτισσας Δομβραίνας. 

Τις πληροφορίες αυτές ανέφερα σε πρωινή μου τηλεφωνική επικοινωνία σε τοπικό μέσο.

 Όπως ενημερώθηκα  οι αρμόδιες αρχές έχουν τηρήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες και έχει γίνει ιχνηλάτηση των επαφών των κρουσμάτων και έχουν δοθεί και οι απαραίτητες οδηγίες. 

Εξάλλου η μέχρι σήμερα λειτουργία των αρμοδίων υπηρεσιών στον νομό μας  δεν έχει δείξει κάτι διαφορετικό και όπου έχει απαιτηθεί έχουν επέμβει άμεσα για να μην υπάρξει διασπορά. 

Είμαι βέβαιος πλέον ότι  το ίδιο έχει γίνει και τώρα και αν υπήρχε οποιοδήποτε πρόβλημα  θα είχαμε ενημερωθεί όλοι.

 Τέλος θέλω να διαβεβαιώσω ότι η αναφορά μου σε εκβιασμό των υπαλλήλων προέρχεται από παντελώς αναξιόπιστη πηγή και δεν είχα σκοπό να θίξω κανέναν και ζητώ  συγνώμη από την Ιερά Μονή Μακαριώτισσας,για την αναφορά μου αυτή. 

Είμαι πάντοτε σε ετοιμότητα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην πολιτική προστασία αν μου ζητηθεί για το καλό της τοπικής κοινωνίας ειδικά στην περίπτωση της πανδημίας.

Τέλος δεν θα πρέπει να γίνεται πολιτική σπέκουλα σε βάρος της δημόσιας υγείας.

Ο 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΞΗΡΟΝΟΜΗΣ

ΣΤΑΘΗΣ ΚΕΦΑΛΑΣ

Σχετικά

Μία άποψη για το “Δημόσια Συγνώμη από τον Πρόεδρο της Ξηρονομής στην Ιερά Μονή Παναγίας Μακαριώτισσας”

  1. Γεωργιος γεωργιου

    Η ενημερωση δεν ειναι σωστη.οταν λεμε κρουσματα στην θηβα μιλαμε για εναν δημο απο μουρικι πλαταιες εως σαραντη θηβων.πρεπει τα κρουσματα να αναφερονται αναλυτικα.αυτο που γινεται ειναι αοριστολογια σε εναν τοσο μεγαλο δημο.αλλο η πολη των θηβων και αλλο τα χωρια.αναλυτικα τα κρουσματα.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα