Ντασιώτης: Ο Ταχυδρόμος θα… αργήσει στην Κεντρική Βοιωτία-ΒΙΝΤΕΟ

Στην δυσχερή κατάσταση που δημιουργείται  με την αιφνίδια αναδιάρθρωση του τρόπου λειτουργίας των ΕΛΤΑ και πιο συγκεκριμένα του υποκαταστήματος της Αλιάρτου αναφέρθηκε με δήλωσή του στο permissos.gr ,ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων ,Γ. Ντασιώτης.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος ανέφερε πως ο σχεδιασμός της διοίκησης των ΕΛΤΑ,περιλαμβάνει αιφνίδια μείωση του προσωπικού ,από τα ήδη υποστελεχωμένα υποκαταστήματα,με αποτέλεσμα να μένουν ακάλυπτες πολύ μεγάλες περιοχές.

Μεγάλο πρόβλημα δημιουργείται από τις καθυστερήσεις,καθώς η μη έγκαιρη παράδοση της αλληλογραφίας στους Δημότες,ενέχει τον κίνδυνο να παρέλθουν κρίσιμες προθεσμίες,αποφέροντας συνέπειες.

 Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων,εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα,διαμαρτυρόμενο για αυτή την εξέλιξη,ενώ ο Δήμαρχος ,όπως αναφέρει,έχει ζητήσει συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό για εξεύρεση λύσης.

 Το πρόβλημα της υποστελέχωσης του ταχυδρομικού υποκαταστήματος Αλιάρτου,δημιουργεί πρόβλημα σε όλη την Κεντρική Βοιωτία,καθώς από αυτό εξυπηρετούνται, εκτός των χωριών του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων και χωριά   των όμορων Δήμων,Ορχομενού,Λεβαδέων και Θηβαίων.

Δείτε το βίντεο

Σχετικά

Μία άποψη για το “Ντασιώτης: Ο Ταχυδρόμος θα… αργήσει στην Κεντρική Βοιωτία-ΒΙΝΤΕΟ”

  1. Γεωργιος γεωργιου

    Εχεις απολυτο δικιο δημαρχε αλλα χασανε την μπαλα στην κυβερνηση.μην το ψαχνεις εκλογες η μονη λυση.αυτα ειναι προβληματα.να παρουν θεση οι βουλευτες του νομου.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα