Δυσαρεστημένοι στο Μαξίμου για τον Κώστα Καραμανλή

Το νέο «μπλόκο» του Ελεγκτικού Συνεδρίου στην προμήθεια των 300 λεωφορείων έχει καταστήσει τον συγκεκριμένο διαγωνισμό… γιοφύρι της Άρτας, ενώ ταυτοχρόνως έχει «θαμπώσει» την εικόνα του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Καραμανλή.

Με άλλα λόγια, παρά τις δεδομένες πολιτικές φιλοδοξίες του Κώστα Καραμανλή, ο ίδιος βαθμολογείται με ολοένα και χαμηλότερο βαθμό από το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς τους τελευταίους 10 μήνες δεν έχει καταφέρει να αλλάξει την κατάσταση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Μάλιστα, με δεδομένο ότι η κατάσταση στα λεωφορεία και το ΜΕΤΡΟ έχει ενοχλήσει τους πολίτες -και αυτό φαίνεται και σε ποιοτικές κυλιόμενες μετρήσεις που φτάνουν κάθε εβδομάδα στο Μαξίμου- ο υπουργός Μεταφορών σύμφωνα με το matrix24 έχει αποκτήσει πολλούς… εχθρούς στο πρωθυπουργικό μέγαρο.

Ή, τελοσπάντων, στελέχη που προσπαθούν να πείσουν τον πρωθυπουργό πως ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών δεν… κάνει για τη δουλειά.

Σχετικά

6 Άποψη για τα “Δυσαρεστημένοι στο Μαξίμου για τον Κώστα Καραμανλή”

  1. Γεωργιος γεωργιου

    Ευθεια επθεση κατα της οικογενειας καραμανλη η δυσαρεσκεια του μαξιμου.ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ.ΡΙΧΤΕ ΤΟΝ.

  2. Γεωργιος γεωργιου

    Παραβιαζονται οι αρχες οι αξιες και τα οραματα του αειμνηστου ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΒΑΡΥ ΤΙΜΗΜΑ.ΕΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕΙ ΣΤΕΓΝΑ.ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΠΑΡΑΒΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΟΔΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΟΥ.ΡΙΧΤΕ ΤΟΝ.

  3. Γεωργιος γεωργιου

    Δεν εχει μαθει ο σημερινος πρωθυπουργος ξεχναει.κυβερνηση ΚΩΝ/ΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ 77 ΔΡΧ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΕ 350 ΔΡΧ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ..ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ.ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ ΣΑΜΑΡΙΚΟΥΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΤΡΑΓΚΑ.ΕΑΝ ΠΙΑΣΕΙ 25%ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΚΑΤΑΡΕΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΛΙΓΟ ΕΠΑΝΩ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ.ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

  4. Γεωργιος γεωργιου

    Να δουμε πως θα πανε στα χωρια οι βουλευτες του κου μητσοτακη οταν ερθει η ωρσ των εκλογων.να πουνε τι;σκανδαλα φαγοποτια εθνικα θεματα πανδημια κορωνοπαρτι;τι να πουνε στο λαο.ξυπνησε ο κοσμος.ερχεται το τελος σας κυριοι πολιτικα τελειωσατε παρτε το χαμπαρι.χρησιμοποιητε πραξεις νομοθετικου περιεχομενου που τις επινοησαν οι απριλιανοι του πραξικοπιματος του 1967.δημοκρατια στα λογια υπαρχει.εαν ξεσηκωθει ο κοσμος αλοιμονο τους.

  5. Γεωργιος γεωργιου

    Καθε τετραετια τα ιδια πραγματα.διαθφορα σκανδαλα και οτι φανταζεστε.πρεπει να μπει τελος στην χωρα με ειδικα δικαστηρια που θα καθησουν και πρωθυπουργοι.εθνικη καθαρση να ξεβρομισει ο τοπος απο την μεταπολιτευση 46 ετων.καθαρση η επομενη κυβερνηση πρεπει και ειναι επιβεβλημενο να γινει.46 χρονια κυβερνουν οι ιδιοι και εριξαν την χωρα στσ βραχια.εφαγαν λεφτα ολοι και κατα μερικους ολοι μαζι τα φαγαμε.στην φυλακη και να σαπισουν μεσα.

  6. Γεωργιος γεωργιου

    Τωρα γενικευμενα επεισοδεια στην νεα σμυρνη.καλειται ο κος μητσοτακης γιατι παμε για γενικο ξεσηκωμο να παραιτηθει γιατι ειναι υπευθυνος και να ορισει μεταβατικο πρωθυπουργο.εκλογες ειναι επικυνδυνοι για την χωρα πλεον

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα