Με “γεμάτα χέρια” ο Κώστας Μπακομήτρος στο Γηροκομείο “Ο Άγιος Αθανάσιος ο Μέγας” στο Πυρί Θηβών

Στήριξη από τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Κωνσταντίνο Μπακομήτρο στην Ενοριακή Στέγη Γερόντων – Μ.Φ.Η. “Ο Άγιος Αθανάσιος ο Μέγας” Πυρίου Θηβών

      Με “γεμάτα χέρια” επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Κων/νος Μπακομήτρος την Ενοριακή Στέγη Γερόντων – Μ.Φ.Η. ” Ο Άγιος Αθανάσιος ο Μέγας” στο Πυρί Θηβών.

      Είχε προηγηθεί η αποστολή διαφόρων εφοδίων, οπωροκηπευτικών και πετρελαίου θέρμανσης στο Ίδρυμά μας για κάλυψη αναγκών, ως προσφορά χορηγών που έχουν ευαισθητοποιηθεί και ενεργοποιηθεί από τον κ. Μπακομήτρο.

      Άλλωστε ο κ. Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ενημερώνεται τακτικά για τα σπουδαίο Κοινωνικό έργο που επιτελεί η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στο Πυρί της Θήβας.

      Επίσης, από τις πρώτες στιγμές της Πανδημίας ο κ. Μπακομήτρος απέστειλε μέσα προστασίας κατά του Covid-19 καθώς και ένα τάμπλετ προκειμένου οι φιλοξενούμενοι ηλικιωμένοι να επικοινωνούν με τους συγγενείς τους.

      Ενημερωτικά στην αρμοδιότητα του κ. Αντιπεριφερειάρχη είναι και η κατανομή των επιχορηγήσεων προς τα ευαγή Ιδρύματα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ενοριακή Στέγη Γερόντων – Μ.Φ.Η. “Ο Άγιος Αθανάσιος ο Μέγας”

Σχετικά