Κικίλιας: Συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της πανδημίας

Ο δείκτης θετικότητας παρουσιάζει σταθεροποίση με τάση υποχώρησης, ανέφερε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, κατά την ενημέρωση για την πανδημία.  Ο δείκτης υπολογίζεται στο  4,85%. Υποχώρηση παρουσιάζουν και τα ενεργά κρούσματα, φτάνοντας τα 27.462 ενεργά κρούσματα. Σταθεροποίηση σύμφωνα με τον υπουργό παρουσιάζεται και σε όλες τις περιφέρειες με εξαίρεση την Κ.Μακεδονία και Θράκη όπου παρατηρείται αυξημένη τάση και αυτό πιέζει τα Νοσοκομεία.

Σταθεροποιητική τάση παρουσιάζεται και στην Αττική κάτι που χαρακτήρισε ελπιδοφόρο, ωστόσο δεν πρέπει να εφησυχάσουμε, είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός. 

Συνέστησε ιδιαίτερη προσοχή και αυστηρή τήρηση των μέτρων. Αναφερόμενος στους εμβολιασμούς είπε ότι η διαδικασία προχωρά κανονικά, όπως επίσης και οι παραλαβές των εμβολίων.

Σχετικά

2 Άποψη για τα “Κικίλιας: Συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της πανδημίας”

  1. Γεωργιος γεωργιου

    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ.ΞΥΠΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΚΤΟΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ.ΚΡΑΞΙΜΟ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.ΞΥΠΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΗΞΕ.ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ.46 ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΡΚΟΣ.

  2. Γεωργιος γεωργιου

    ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ;ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΛΗΞΗ ΧΡΟΝΟΥ ΚΥΡΙΟΙ.ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΗΤΤΑ.ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ .ΗΠΙΑΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΦΑΓΑΤΕ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΤΩΡΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ.ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ.ΞΥΠΝΑΜΕ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα