Γ. Παπαχρήστος: Ποιο ΚΙΝΑΛ, Φλοράλ, ή πάστα Φλώρα; Εδώ και τώρα ΠΑΣΟΚ!

Ξεσπαθώνει κατά του ..ΚΙΝΑΛ(!)  ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του, στα «Νέα». Όχι για τις πολιτικές του θέσεις, αλλά για το όνομα το οποίο, ομολογουμένως, δεν αρέσει σε πολλούς και ειδικά σε όσους εκδηλώνονται ανοιχτά υπέρ της επιστροφής στο όνομα και τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ.

Γράφει ο κ. Παπαχρήστος

«Είναι εντελώς διαστροφικό και πολιτικά αυτοκτονικό να αλλάζει όνομα και σύμβολα ένα κόμματο οποίο κυβέρνησε τη χώρα επιτυχώς για περισσότερο από δύο δεκαετίες. Ένα κόμμα που είχε ως ιδρυτή μια τεράστια πολιτική προσωπικότητα τον Ανδρέα Παπανδρέου και άξιο διάδοχο έναν πρωθυπουργό που άφησε πίσω του σημαντικό έργο όπως ο Κώστας Σημίτης. Ένα κόμμα που παρέλαβε την Ελλάδα ως βαλκανική χώρα και την κατέστησε ισχυρό δυτικό κράτος και μέλος της κλειστής λέσχης των πλέον ανεπτυγμένων χωρών του κόσμου»

Και καταλήγει αναρωτώμενος αν κάποιοι θέλουν να εξαφανίσουν το ΠΑΣΟΚ.

«Μάταιος είναι ο κόπος τους. Δεν θα τα καταφέρουν. Το ΠΑΣΟΚ ανήκει στην ιστορία του τόπου είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Και ο ιστορικός του μέλλοντος σε αυτό θα αναφερθεί και αυτού την παρουσία στη χώρα θα αποτιμήσει. Δεν θα ασχοληθεί με κανένα ΚΙΝΑΛ, Φλοράλ ή πάστα Φλώρα.»

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο