59 τα ενεργά κρούσματα στο Δήμο Λεβαδέων-12 νοσηλεύονται και 47 σε καραντίνα

Ο Δήμος Λεβαδέων συνεχίζοντας τις προσπάθειες για την πρόληψη της διασποράς του ιού covid-19, ανακοινώνει ότι την Τρίτη 11 Μαΐου 2021 θα πραγματοποιήσει ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊου στο κτήριο του Παλιού Δημαρχείου (Καραγιαννοπούλου 1) στην  Λιβαδειά, από τις 8:30 έως και τις 11:00 σε εργαζόμενους του Δήμου Λεβαδέων, της ΚΕΔΗΛ, της ΔΕΠΟΔΑΛ, της ΔΕΥΑΛ και των Κοινωνικών Δομών.  

Στην συνέχεια οι έλεγχοι θα συνεχιστούν για τους πολίτες στο Κοινοτικό κατάστημα Παρορίου από τις 12:00 έως και τις 14:00.

Θερμή παράκληση να προσέλθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες μπορούν. 

Σύμφωνα με την εβδομαδιαία αναφορά του ΕΟΔΥ, τα ενεργά κρούσματα στον Δήμο Λεβαδέων ανέρχονται στα 59, εκ των οποίων τα 12 νοσηλεύονται και τα  47 βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας τονίζει ότι η αναφερόμενη αύξηση των κρουσμάτων είναι αναμενόμενη, μετά από τις δραστηριότητες των εορταστικών ημερών. 

Ωστόσο, εξαιτίας αυτής της νέας κατάστασης προτρέπει τους πολίτες να μην εφησυχάζουν και να τηρούν τα υγειονομικά μέτρα με ακόμη μεγαλύτερη προσοχή.

Ακόμη, αναφέρει ότι η σωστή χρήση της μάσκας, η αποφυγή συγχρωτισμού και ο εμβολιασμός είναι αναγκαίες και άμεσες πράξεις αντιμετώπισης του ιού Covid-19.

Με υπομονή, σύνεση και δύναμη συλλογικά θα επιτευχθεί ο περιορισμός της νόσου.

Σχετικά