Στη Λιβαδειά τα 10 από τα 18 κρούσματα της Βοιωτίας

Σταθερά μειωμένος είναι ο αριθμός των νέων μολύνσεων του κορωνοϊού που ανακοινώνονται καθημερινά από τον ΕΟΔΥ τόσο πανελλαδικά όσο και στην περιφέρεια Στερεάς.

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο η Στερεά κατέγραψε 51 να κρούσματα με την Ευρυτανία να βρίσκεται και πάλι εκτός της λίστα των μολύνσεων.

Πρώτη σε αριθμό νέων κρουσμάτων βρέθηκε η Εύβοια με 25 νέες μολύνσεις από τον SARS-cov2. Από αυτά, τα  13 εντοπίζονται στην πόλη της Χαλκίδας, 7 στη Σκύρο, 2 στους Στρόπωνες, 2 στο Βασιλικό και 1 στη Κύμη.

Δεύτερη σε αριθμό μολύνσεων βρέθηκε η Βοιωτία με 18 νέα κρούσματα. Τα 10 εντοπίζονται στην πόλη της Λιβαδειάς, 4 στο Σχηματάρι, 1 στη Θήβα, 1 στην Αράχωβα, 1 στον Ορχομενό και 1 στην Αντίκυρα.

Μονοψήφιο αριθμό κρουσμάτων κατέγραψε η Φθιώτιδα και μάλιστα 6. Τα 4 από αυτά εντοπίζονται στην πόλη της Λαμίας, 1 στην Αμφίκλεια και 1 στη Στυλίδα.

Μονοψήφιος ήταν και ο αριθμός των μολύνσεων στη Φωκίδα με τα 2 κρούσματα της Φωκίδας να εντοπίζονται στην Άμφισσα και τους Δελφούς.

Εκτός της λίστας των νέων κρουσμάτων βρέθηκε για ακόμα μια ημέρα η Ευρυτανία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στα κρούσματα που ανακοινώθηκαν χθες για τη Στερεά είναι και 2 παιδάκια μόλις λίγων μηνών στην Εύβοια αλλά και τη Βοιωτία.

Σχετικά