O Mητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κοντά στους μαθητές που διαγωνίζονται στις Πανελλήνιες εξετάσεις

O Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ.Γεώργιος απέστειλε μήνυμα προς τους μαθητές που διαγωνίζονται στις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2021.

Ακολουθεί το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου:

Προς τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ Τάξης Λυκείου των επαρχιών Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδας 

Αγαπητά μου παιδιά, Κάθε χρόνο τέτοιο καιρό έρχεται η σειρά μαθητών να διαγωνιστούν για την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο.

 Φέτος ήρθε και η σειρά σας κι εμείς ως μεγαλύτεροί σας βλέποντας τον αγώνα που κάνετε, ειδικά φέτος με τις δυσκολίες της πανδημίας, δεν έχουμε παρά να εκφράσουμε το θαυμασμό μας και την αγάπη μας για την υπομονή σας και την αθόρυβη προσπάθειά σας. 

Αγώνας είναι η ζωή με ευκαιρίες, προκλήσεις, προσκλήσεις, επιτυχίες, αστοχίες και ξανά ευκαιρίες… Πολύτιμο μαργαριτάρι είναι η ζωή του ανθρώπου, που κρύβει ταλέντα, όνειρα και δυνατότητες πολλές και δεν κρίνεται μόνο από κάποιες εξετάσεις. 

Τούτες τις ώρες της αγωνίας σας πάρτε δύναμη από Αυτόν που πορευόμενος στο Γολγοθά ανέβηκε στον Σταυρό για να σώσει τους ανθρώπους και μη ξεχνάτε πως πάντα μα πάντα μετά τον Σταυρό έρχεται η Ανάσταση.

 Η προσευχή μας είναι ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός με τις πρεσβείες των Βοιωτών Αγίων να ευλογεί τη ζωή σας και να σας δίνει δύναμη να επιτύχετε τους στόχους και τα όνειρά σας.

 Καλή επιτυχία παιδιά μου.

 Μετά πατρικών ευχών 

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ † Ο ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σχετικά