Αμετανόητος ο πιλότος – Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της- Σοκ από την απολογία του

Προκλητικός και χωρίς συναίσθηση για τη βαρύτητα της πράξης του εμφανίστηκε στην προανακριτική απολογία του ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς. 

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Αναγνωστόπουλος, ακολουθώντας κατά γράμμα το σκεπτικό όλων των ψυχρών και αδίστακτων γυναικοκτόνων επιρρίπτει ευθύνες στη δολοφονημένη σύζυγο του για το τραγικό της τέλος. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ισχυρίστηκε πως έπλεξε ένα αδιανόητο σενάριο για να μη μείνει η 11 μηνών κόρη του ζευγαριού χωρίς πατέρα.  

«Μια μεγάλη συγνώμη από τους ανθρώπους που πλήγωσα. Ξέρω πως έχει πολύ μικρή αξία σε αυτούς που στερήθηκαν. Αυτό που έκανα δεν δικαιολογείται. Άλλαξε η συμπεριφορά της με τη γέννηση του παιδιού. Έγινε επιθετική. “Όχι μη φέρεις τη μικρή, δεν σας θέλω” και ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει πάνω και να κοιμηθεί. Η Καρολάιν συνέχισε να τινάζεται, εγώ την κρατούσα όλο και πιο σφιχτά γιατί ήθελα να την κάνω να με ακούσει. Τιναζόταν. Το πρόσωπο της ήταν στο μαξιλάρι. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν σταμάτησε να κουνιέται. Τα έχασα. Προσπάθησα να την ξυπνήσω την κούναγα. Μάταια. Τι θα γινόταν το παιδί μου; Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της. Για να φανεί αληθοφανές έπρεπε να κάνω κακό στο σκύλο. Κανείς δε θα πίστευε ότι θα μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί. Θέλω να καταλάβουν όλοι πως ότι έκανα μετά το έκανα για να μη χάσει η Λυδία και τον πατέρα της».

Ο Αναγνωστόπουλος, ο οποίος κατηγορείται για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη. 

Σχετικά