Τόλης Βοσκόπουλος – «Αθάνατος»: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο τραγουδιστή

Πλήθος κόσμου στο ύστατο «χαίρε» στον ανεπανάληπτο Τόλη Βοσκόπολουλο. Τραγούδια και συγκίνηση καθώς συγγενείς, φίλοι και κόσμος που λάτρευε τον «πρίγκιπα», τον συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία.

Συγγενείς και φίλοι είπαν το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Ιουλίου, το τελευταίο «αντίο» στον Τόλη Βοσκόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, δύο μέρες νωρίτερα, σε ηλικία 81 ετών.

Η κηδεία του μεγάλου μας τραγουδιστή τελέστηκε στο Α’ Νεκροταφείο και με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, τιμής ένεκεν και με δημοτική δαπάνη.

Η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, είχε ζητήσει από όσους παρευρεθούν στην κηδεία, να τηρήσουν όλους τους κανόνες δημόσιες υγείας εξαιτίας του κορoνοϊού.

Η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου και η κόρη τους, Μαρία, έφτασαν από τους πρώτους στο παρεκκλήσι του Α’ Νεκροταφείου και χειροκροτήθηκαν από όσους βρίσκονταν εκεί.

Στο πρώτο νεκροταφείο βρέθηκαν δεκάδες θαυμαστές του, οι οποίοι τραγουδούσαν όλη την ώρα μεγάλες επιτυχίες του αγαπημένου τραγουδιστή.newsbomb.gr: Συγκίνηση στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλουnewsbomb.gr: Κηδεία Τόλη Βοσκόπουλου – Οι παρευρισκόμενοι τραγουδούν τραγούδια του «Πρίγκιπα»

Η κόρη του Μαρία δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, πάντα βρισκόμενη κοντά στην μητέρα της, Άντζελα Γκερέκου.

Ανάμεσα σε όσους έδωσαν το παρών ήταν πολλοί επώνυμοι φίλοι του εκκλιπόντος, μεταξύ των οποίων η Μαρία Ιωαννίδου, ο Αντύπας, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Γιώργος Βογιατζής, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, ο Αντώνης Ρέμος, ο Ηλίας Ψινάκης και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, τον οποίο είχε βαφτίσει ο «πρίγκιπας».

Τον νεκρό τίμησε με την παρουσία της στην κηδεία και η σύζυγος του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Το παρών έδωσε και η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, καθώς και ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

Σχετικά