BΟΙΩΤΙΑ:Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο και απαγόρευση κυκλοφορίας στα δάση

Σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδόθηκε από την Γ.Γ.Π.Π.  την  Κυριακή 01/8/2021, και ισχύει για την Δευτέρα 02/8/2021, προβλέπεται ΠΟΛΥ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (Χάρτης κατηγορίας Νο 4), για περιοχές  αρμοδιότητας Δήμων και Δασαρχείων της ΠΕ Βοιωτίας. 

  Η ΠΕ Βοιωτίας και η Πολιτική Προστασία με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Φανής Παπαθωμά, έχει προβεί στην λήψη του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας στις ευπαθείς περιοχές και περιαστικά δάση του Νομού Βοιωτίας

 Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Βοιωτίας έχει ενημερώσει όλες τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες, τους Δήμους και τις Εθελοντικές Οργανώσεις ώστε να βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.

«Στην ΠΕ Βοιωτίας είμαστε πάλι σε χάρτη επικινδυνότητας 4 (πορτοκαλί) και  βρισκόμαστε όλοι σε ετοιμότητα. Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας βρίσκεται σε επιφυλακή και είναι σε ετοιμότητα για οποιαδήποτε επείγουσα κατάσταση. 

Είμαστε πάντα δίπλα στους πολίτες της Βοιωτίας, σε κάθε δύσκολη στιγμή και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για την αποφυγή δυσάρεστων περιστατικών»,  δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά. 

Σχετικά