Να κάνουμε πάλι πράσινη την Ελλάδα

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ της InstaSwap: Να κάνουμε πάλι πράσινη την Ελλάδα (Green Greece Again)
Αγαπητοί φίλοι, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να συμβάλετε κι εσείς στην προσπάθειά μας  να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας και την πατρίδα μας μέσω της πρωτοβουλίας που έχουμε αναπτύξει για την συγκέντρωση χρημάτων που θα διαθέσουμε ώστε να ξαναγίνει η Ελλάδα πράσινη. Η πρωτοβουλία αυτή στην πλατφόρμα της  InstaSwap είναι υπό πλήρη διαφάνεια και σε πραγματικό χρόνο βλέπει ο καθένας τόσο την δική του κατάθεση αλλά και το διαμορφούμενο σύνολο. Βοηθήστε σας παρακαλούμε κι εσείς με την σειρά σας, δημοσιεύοντας και προβάλλοντας αυτή την προσπάθεια στο μέσο ενημέρωσή σας. 
Δυστυχώς η Ελλάδα καταστρέφεται από πολλαπλές καταστροφικές πυρκαγιές μετά από μια περίοδο 15 ημερών έντονου καύσωνα. 
Συμπαραστεκόμαστε σε όλες τις οικογένειες και τις κοινότητες που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές και τις γενναιόδωρες δωρεές, ευαίσθητων πολιτών, επιχειρηματιών και φορέων θα είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε να αποκαταστήσουμε τα Εθνικά Δάση, να βελτιώσουμε την αντιμετώπιση κρίσεων σε βασικούς τομείς, «Να κάνουμε πάλι πράσινη Ελλάδα»
Το ελληνικό ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων InstaSwap και οι ιδρυτές του υποστηρίζουν αυτή την πρωτοβουλία ενισχύοντας πρώτοι τον  κουμπαρά για την πράσινη Ελλάδα με 0.135 BTC, περίπου  5.000 EUR από δικά τους κεφάλαια. 
Οι δωρεές θα είναι ανοικτές για σύντομο χρονικό διάστημα, και στη συνέχεια θα αποδοθεί το σύνολο των κεφαλαίων σε τοπικές κοινότητες και πρωτοβουλίες αναδάσωσης.
Στον ιστότοπο που μπορείτε να επισκεφτείτε στον παρακάτω σύνδεσμο εκτός από τη δωρεά σας μπορείτε να βλέπετε την διακύμανση των δωρεών η οποία ενημερώνεται on line με την απόθεση κάθε δωρεάς. Υπάρχει λοιπόν πλήρης διαφάνεια και ο κάθε ένας μπορεί να βλέπει το ποσό που συγκεντρώνεται στον “κουμπαρά” της  InstaSwap  σε πραγματικό χρόνο
https://instaswap.io/donations

Σχετικά