Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο δράστης

Συνελήφθη πριν από λίγο ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της 55χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας εντοπίστηκε στο Καραμπουρνάκι κοντά στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης.

Έπειτα από τηλεφώνημα πολίτη στο σημείο έσπευσε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και προχώρησε στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.

Το έγκλημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, στην οδό Γραβιάς 47 στη Θεσσαλονίκη. Η 55χρονη αφού γρονθοκοπήθηκε από τον σύντροφό της, δολοφονήθηκε με ένα μαχαίρι.

Ο δράστης φέρεται να δολοφόνησε εν ψυχρώ τη γυναίκα και γεμάτος αίματα, να τρέπεται σε φυγή.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, περίπου μισή ώρα πριν την δολοφονία, το πρώην ζευγάρι τσακώνοταν έντονα, ενώ ο ίδιος άκουσε την 55χρονη να ανασαίνει βαριά και να ξεψυχάει λίγα λεπτά πριν χάσει την ζωή της.

Ένας νεαρός γείτονας που μένει κοντά στο διαμέρισμα δήλωσε ότι άκουσε φωνές με τη γυναίκα να εκλιπαρεί τον φερόμενο ως δράστη να μην την σκοτώσει. Συγκεκριμένα, ο ίδιος άκουσε το θύμα να λέει στα γεωργιανά «σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις». Όπως ανέφερε ο νεαρός, το τελευταίο διάστημα οι καβγάδες μεταξύ του ζευγαριού ήταν συχνοί.

Όπως τόνισε φίλη της δολοφονημένης γυναίκας στη Voria.gr, η 56χρονη έμενε τα τελευταία 20 χρόνια στην Ελλάδα και διατηρούσε σχέση με τον φερόμενο δράστη με τον οποίο το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε διάσταση και του είχε ζητήσει να χωρίσουν.

Σύμφωνα με τη θεία του θύματος, που μένει στην περιοχή, ο φερόμενος δράστης αντιμετώπιζε θέμα αλκοολισμού και είχε συχνά βίαιη συμπεριφορά απέναντι στην άτυχη γυναίκα.

Σχετικά