Φθιώτιδα: Πήγαν για διάρρηξη ιστιοπλοϊκού αλλά έπεσαν επάνω σε έναν ΟΥΚά

Δύο ληστές επιχείρησαν να διαρρήξουν ιστιοπλοϊκό στη Φθιώτιδα, ωστόσο έπεσαν επάνω σε άνδρα των ΟΥΚ.

Αύξηση καταγράφουν οι διαρρήξεις και οι κλοπές στις Ράχες Φθιώτιδας, με τους δράστες να «ανοίγουν» ακόμα και σκάφη που είναι δεμένα στο λιμάνι για να κλέψουν.

Δύο από αυτούς όμως δεν ήταν τόσο τυχεροί καθώς σε απόπειρα διάρρηξης σκάφους στο λιμάνι των Ραχών, «έπεσαν» επάνω στο γιο του ιδιοκτήτη. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ιστοσελίδα LamiaReport, ο ένας φύλαγε τσίλιες και ο άλλος ανέβηκε στο σκάφος μη γνωρίζοντας ότι μέσα υπήρχε άτομο.

«Μέσα ήταν ο γιος του ιδιοκτήτη ο οποίος ειναι στο ναυτικό και μάλιστα από τους καλύτερους άνδρες των OYK, που έχουν ως αποστολή την προστασία πλοίων από τους πειρατές. Μόλις ανέβηκε στο σκάφος ο ένας ληστής, από την κίνηση που προκλήθηκε ο νεαρός ΟΥΚάς κατάλαβε ότι κάποιος είχε μπει στο σκάφος και πετάχτηκε έξω. Οι επίδοξοι διαρρήκτες πρόλαβαν και το έβαλαν στα πόδια γιατί διαφορετικά θα τους είχε πετάξει στη θάλασσα», είπε ένας από τους επαγγελματίες της περιοχής.

Και πρόσθεσε: «Επειδή υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αστυνόμευσης, θα μπορούσε το λιμενικό τώρα το καλοκαίρι να συνδράμει την αστυνομία και να περιπολεί σε όλες τις παραλίες που υπάρχουν οικισμοί, ακόμα και να έχει συνεχή παρουσία τις νυχτερινές ώρες στα λιμάνια της περιοχής. Απορώ γιατί δεν το κάνουν…».

24wro.com.gr

Σχετικά