Γλυκά Νερά: Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα δείξει πιθανό συνεργό και τα κίνητρα της δολοφονίας

Καταιγιστικές εξελίξεις αυτή τη βδομάδα, πληροφορίες για άρση απορρήτου που θα δείξει αν υπήρχε συνεργός κα΄θως και τα κίνητρα δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι αστυνομικοί που ασχολούνται με τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά ερευνούν το ενδεχόμενο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να είχε κάποιον συνεργό με αφορμή όσα φέρεται να έχει καταθέσει η σύμβουλος ψυχικής υγείας του ζευγαριού, Ελένη Μυλωνοπούλου.

Ο δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, δήλωσε ότι αναμένονται «καταιγιστικές και ανατρεπτικές» εξελίξεις μετά την άρση απορρήτων.

Ειδικότερα, ο δικηγόρος Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης δήλωσε ότι «την ερχόμενη εβδομάδα αναμένουμε τα αποτελέσματα των άρσεων κλήσεων, τραπεζικού απορρήτου και της κάμερας ασφαλείας που αφορούν το επίμαχο χρονικό διάστημα της άδικης πράξεως, όπως επίσης και των καταθέσεων βασικών μαρτύρων της δικογραφίας. Εν κατακλείδι οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και ανατρεπτικές».

Αποκαλύψεις για τα κίνητρα

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά, σημείωσε ότι στο επόμενο διάστημα, θα γίνουν συσχετισμοί και ενδεχομένως να προκύψουν και κάποια συμπεράσματα για το κίνητρο της δολοφονίας, ενώ ενδέχεται να γίνει και διεύρυνση του κατηγορητηρίου.

Υπήρχε συνεργός;

Ένα από τα βασικά ερωτήματα που απασχολούν τις αρχές είναι το κατά πόσο ο συζυγοκτόνος είχε συνεργό στη στυγερή δολοφονία της 20χρονης μητέρας του παιδιού του. Οι Αρχές δεν έχουν σταματήσει να παίρνουν καταθέσεις και να ερευνούν νέα στοιχεία που έρχονται στα χέρια τους.

Σύμφωνα με το Mega, η άποψη ότι ο Αναγνωστόπουλος είχε συνεργό έχει ενισχυθεί το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, ύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες της αστυνομίας δεν φέρεται να υπάρχει συνεργός στο έγκλημα, αλλά στην συγκάλυψη και στην σκηνοθεσία της «ληστείας» το μοιραίο βράδυ.

Όπως εκτιμούν οι αρχές, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, λίγα λεπτά μετά την δολοφονία της μητέρας του παιδιού του, τηλεφώνησε σε οικείο του πρόσωπο, ώστε να τον βοηθήσει να “σκηνοθετήσει” τον τόπο του εγκλήματος, ώστε να αποπροσανατολίσει την αστυνομία.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στη ΓΑΔΑ έχουν κληθεί να καταθέσουν αρκετά συγγενικά πρόσωπα του πιλότου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται. Οι Αρχές συνεχίζουν να ψάχνουν στοιχεία, όπως τα τρία τηλεφωνήματα που έγιναν όταν κλήθηκε να καταθέσει στην ασφάλεια η ψυχολόγος, Ελένη Μυλωνοπούλου, καθώς φέρονται να μην έχουν γίνει από τον ίδιο τον δράστη. Συνεπώς, οι υποψίες στρέφονται σε πιθανό συνεργό.

Η ίδια η κ. Μυλωνοπούλου είχε καταθέσει στην ασφάλεια πως δέχθηκε τρεις κλήσεις με απόκρυψη, όπου ένας άνδρας την απείλησε πως θα τη σκοτώσει χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις. Οι ενέργειες αυτές εκλαμβάνονται ως απόπειρες να τρομοκρατηθεί η ψυχολόγος, για να μην αποκαλύψει όσα της είχε εκμυστηρευτεί η άτυχη Καρολάιν.

Σχετικά