Mad Clip: Βίντεο ντοκουμέντο πριν το τροχαίο – Δίπλα του το Audi με τις κίτρινες πινακίδες που αναζητείται

Ένα βίντεο ντοκουμέντο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει το αυτοκίνητο του Mad Clip αλλά και το Audi με τις κίτρινες πινακίδες λίγο πριν το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του διάσημου traper.

Όπως φαίνεται στο βίντεο τα αυτοκίνητα είναι δίπλα δίπλα και τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα με το αυτοκίνητο του mad clip να έχει μείνει πίσω αλλά να αναπτύσσει ταχύτητα και να ξεπερνά το άλλο αυτοκίνητο και να μπαίνει στη μοιραία στροφή που του στοίχισε τη ζωή.

Αναζητείται από την αστυνομία το Audi R8

Η ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε λίγο μετά τις 16:00 ανακοίνωση με την οποία αναζητεί πληροφορίες για το δυστύχημα. Όπως αναφέρεται, στις 02.09.2021 γύρω στις 02.15΄, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έγινε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Η ΕΛ.ΑΣ αναφέρει ότι στο πλαίσιο της προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016.

Σχετικά