Σάρωσε η «Γη της Ελιάς» και στο δεύτερο επεισόδιο

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις στον πίνακα τηλεθέασης η σειρά του Mega
Στο δεύτερο επεισόδιο το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Η Γη της Ελιάς» φλέρταρε ακόμη και με το 30% σε τέταρτο ενώ ο μέσος όρος της ξεπέρασε το 25%. Η σειρά του Mega από την ώρα έναρξής της έκοψε το νήμα με 24,6% και λίγο πριν τις 22.00 έφτασε το 28,3%.

Στο αποψινό επεισόδιο στην «Γη της Ελιάς», ο Στέφανος συνεχίζει να παρακολουθεί τη Μυρτάλη, παρά τις αντιρρήσεις του Στάθη, προσπαθώντας να καταλάβει αν του είπε ψέματα κι αν όντως υπάρχει άλλος άντρας στη ζωή της. Την ίδια ώρα, η Μυρτάλη έρχεται αντιμέτωπη με τη Μαργαρίτα και μαθαίνει πως ο πατέρας της είχε έναν ιδιαίτερο δεσμό μαζί της. Η Μαργαρίτα, σοκαρισμένη, μαθαίνει ότι η Αθηνά έχει έναν γιο που η ίδια αγνοούσε. Η Αθηνά διώχνει την Αναστασία από το σπίτι κι έτσι απαλλάσσεται από μια γυναίκα που θα μπορούσε να ανακαλύψει το μυστικό της.

Ο Αλέξης προθυμοποιείται να φιλοξενήσει τη Μυρτάλη στο σπίτι του, αλλά εκείνη αρνείται. Η Χάιδω υποψιάζεται πως το διπλό φονικό είναι η συνέχεια μιας παλιάς βεντέτας ανάμεσα στην οικογένειά της και τους Καπερνάρους.

Σχετικά