Ο 17χρονος που έφτιαξε το sneaker «ΜΠΑΣΟΚ» εξηγεί πως ενμπεύστηκε την δημιουργία του!

Ο 17χρονος Γιάννης Λουλούδης, ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε και σχεδίασε το viral αθλητικό παπούτσι «ΜΠΑΣΟΚ», αποκαλύπτει στο Gazzetta πως κατάφερε να υλοποιήσει την συγκεκριμένη ιδέα!

Προ ολίγων ημερών, ο SNIK παρουσίασε με stories του στο Instagram τα νέα του sneakers, τα οποία είναι πράσινης απόχρωσης και… μάρκας «ΜΠΑΣΟΚ». Με το μήνυμα «λεφτά υπάρχουν» στο εσωτερικό τους και τον πράσινο ήλιο να δεσπόζει στα πλαϊνά τους μέρη, τα καινούργια παπούτσια του δημοφιλούς ράπερ έγιναν γρήγορα αντικείμενο συζήτησης.

Ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε την δημιουργία τους είναι ένας 17χρονος από το νησί της Ρόδου. Ονομάζεται Γιάννης Λουλούδης και ασχολείται με τις αγοραπωλησίες sneakersαλλά και την δημιουργία τους. Κι όπως φαίνεται, η τελευταία του απόπειρα, ήταν άκρως επιτυχημένη!

Το story πίσω από το «ΜΠΑΣΟΚ» κι ο συνεργάτης του

Ο Γιάννης Λουλούδης από την Ρόδο εξηγεί στο Gazzeta πως «η ιδέα αυτή ξεκίνησε μέσω μιας συζήτησης με τον φίλο μου Νίκο Πελαρδή (@nick_pelardis), στις 9 Απριλίου 2021 στο δωμάτιο μου. Με το που το σκεφτήκαμε και είπαμε να το επιχειρήσουμε, ξεκινήσαμε να το σχεδιάζουμε σε χαρτί για να βγούμε το τελικό σχέδιο». Ιδού και το πρωτότυπο σχέδιο… επί χάρτου:

Στη συνέχεια, ο νεαρός σχεδιαστής, που διαπρέπει εκτός των άλλων στην πώληση συλλεκτικών αθλητικών παπουτσιών, εξήγησε ότι «όταν τελειώσαμε τον σχεδιασμό, απευθυνθήκαμε στο εργοστάσιο που συνεργαζόμαστε για να προχωρήσουμε στην κατασκευή του παπουτσιού».

Όσο για την δημοφιλία που ήδη έχει αποκτήσει το συγκεκριμένο sneaker; «Ξέραμε εξαρχής πως το παπούτσι θα γινόταν πολύ γνωστό, αλλά δεν περιμέναμε πως πριν κυκλοφορήσει θα είχε τέτοια ζήτηση και τόσα άρθρα να μιλάνε για αυτό. Βγήκε ακόμα και σε κανάλια!».https://20664e933f9ccc87183abe0c136d0458.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Οι στόχοι του και τα μελλοντικά σχέδια

Ο Γιάννης Λουλούδης δεν θα μείνει όμως μόνο σε αυτό το custom made «κομμάτι» που γνωρίζει ήδη ιδιαιτέρως μεγάλη επιτυχία. Αντιθέτως, παραμένει δημιουργικός, ετοιμάζοντας κι άλλα πράγματα για το μέλλον.«Θα ξανά βγάλω σίγουρα παπούτσια με άλλο σχέδιο μέσα στο επόμενο πεντάμηνο», προϊδέασε χαρακτηριστικά. Έως τότε, το… ΜΠΑΣΟΚ, εξαπλώνεται!

Επιπλέον, εξήγησε πως «ο στόχος μου ήταν να ανοίξω ένα μαγαζί και το έκανα, θα είναι έτοιμο τις επόμενες δέκα ημέρες! Ο στόχοι μου, από εδώ και στο εξής, είναι να μεγαλώσω την επιχείρηση μου και να φτιάξω και αλλά μαγαζιά, σε διαφορετικές πόλεις».

Τέλος, πως μπορεί κάποιος να αποκτήσει το συγκεκριμένο παπούτσι; «Μπορεί να μου στείλει μήνυμα μέσω Instagram στον προσωπικό μου λογαριασμό: @giannislouloudis».

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τα sneakers

gazzetta.gr

Σχετικά