Γιώργος Σεϊταρίδης: Πώς είναι και με τι ασχολείται σήμερα ο ηθοποιός

Σελίδα στη ζωή του έχει γυρίσει ο Γιώργος Σεϊταρίδης ο οποίος έχοντας απομακρυνθεί από το θέατρο και την υποκριτική, ζει πλέον με τη σύζυγό του στο Πήλιο, ενώ ασχολείται με αγροτικές εργασίες.

«Όπως κάθε άνθρωπος που παλεύει και πορεύεται σε αυτή τη ζωή απλώς εγώ επέλεξα να ζήσω σε ένα βουνό», δηλώνει μεταξύ άλλων.

Τι τον έκανε, όμως, να πάρει την απόφαση να φύγει;

«Ψυχικά. Πριν κάποια χρόνια είχα έρθει στο Χορευτό. Είχε πανσέληνο και πήγα στην παραλία και έβλεπα από τη μια έβλεπα το βουνό, πίσω το φεγγάρι και κάτι μέσα μου, μου είπε: “Εσύ εδώ θα ζήσεις”.

Μετά ήρθε το θέατρο, η τηλεόραση και ο κινηματογράφος. Έκανα αυτά που έκανα μέχρι ένα σημείο και κάποια στιγμή ένιωσα ότι είχα αδειάσει. Είχα αδειάσει γιατί το θέατρο είναι κάτι που συνέχεια πρέπει να δίνεις, συνέχεια είναι και αυτή μια ψυχική κατάσταση. Και είπα “φεύγω, πάω στο Πήλιο”.

Συν ότι όταν πηγαίνεις στη φύση ζεις φυσιολογικά». Όταν η ζωή γίνεται μονότονη γίνεται και ο νους μονότονος και η ψυχή δεν εκφράζεται. Στην ουσία δεν εγκατέλειψα ποτέ το θέατρο και την υποκριτική, δεν με πήραν τα χρόνια, απλώς περιμένω να κάνω κάτι που να με εκφράζει» δήλωσε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Σχετικά