Ο Πρωτέας Σχηματαρίου παρουσίασε τα αγωνιστικά τμήματα της νέας σεζόν! (pics)

Το βράδυ της Παρασκευής ο Πρωτέας Σχηματαρίου παρουσίασε τα αγωνιστικά του τμήματα για τη σεζόν 2021-22, με την ομάδα του Ηλ. Χαντζή να δίνει και φέτος τον πρώτο ρόλο στα νέα παιδιά του συλλόγου.

Ο Πρωτέας θα συμμετέχει φέτος στο πρωτάθλημα Α’ ΕΣΚΑΣΕ ανδρών, αλλά και με τμήματα υποδομής στις κατηγορίες παίδων, εφήβων, νεανίδων, παμπαίδων, παγκορασίδων.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε και φέτος με επιτυχία η Βίλλυ Καπάζογλου, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Μπανούτας σε σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε υγεία σε όλους τους αθλητές, εκφράζοντας την ελπίδα ότι φέτος όλα θα κυλήσουν ομαλά και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές θα είναι οι αθλητές εντός των γηπέδων, αφήνοντας πίσω την προηγούμενη χρονιά που αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο κορωνοϊός.

Ακολούθησε η παρουσίαση των τμημάτων, με τους αθλητές του συλλόγου να κερδίζουν το ζεστό χειροκρότημα από τους γονείς τους αλλά και τους φίλους της ομάδας που έδωσαν το παρών στο cafe ”Καθ’ οδόν”.

Η αντρική ομάδα του Πρωτέα θα στηριχτεί και φέτος σε ένα μίγμα έμπειρών αλλά και νεαρών παικτών που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας. Την περσινή ομάδα θα ενισχύσουν ο Παπαγιαννόπουλος που επιστρέφει και πάλι στο πρωτάθλημα της Περιφέρειας, ενώ ενεργό ρόλο θα έχει φέτος και ο Στεφάνου. Με την αντρική ομάδα θα αγωνιστούν ακόμα οι Νταλαγιάννης, Χαρίσης, Χατζηστάμου, Βλαχάκης, Σολομωνίδης, Βαϊνάς.

Η εφηβική ομάδα ενισχύθηκε φέτος με τον Λειβαδίτη που μεταγράφηκε από τον Απόλλωνα Χαλκίδας. Παίκτες της εφηβικής ομάδας θα είναι ακόμα οι Σύρμας, Σαράφογλου, Μπελιάς, Μοιρώτσος, Λουλακάς, Φαφούτης.

Η παιδική ομάδα θα απαρτίζεται φέτος από τους: Βόγγελης, Χαντζής, Χαλάτσης, Μπέτα, Κατσιμήτρος, Ντανάσης, Τσιώλης, Μήλιος, Μπιτσούκου.

Η ομάδα νεανίδων κατεβαίνει και φέτος στο πρωτάθλημα με φιλοδοξίες και θα απαρτίζεται από τις: Χαντζή, Καρακικέ, Κολοβού, Παπαρήγα, Μπανούτα, Τσομώκου, Πολυτήρα, Αγγελή, Ρούσσου, Αναστασίου.

Στο τμήμα παμπαίδων συμμετέχουν οι: Μπακόγιαννης, Μπαλάφας, Ευαγγελούλης Βαγγ., Ευαγγελούλης Παν., Κοντοσπίρης, Ντανάσης, Ντουλιλάρι, Σολομωνίδης Ραφ., Σολομωνίδης Βαγγ., Χαντζής, Λαζάρου, Σπύρου.

stereabasket.gr

Σχετικά