Βίντεο – ντοκουμέντο από τον «μαϊμού» εμβολιασμό στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας: Συνελήφθησαν 3 γυναίκες

Εικονικούς εμβολιασμούς σε Κέντρο Υγείας της Αθήνας, αποκαλύπτει η Αστυνομία, που έχει συλλάβει τρεις γυναίκες. Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο.

Περίπτωση εικονικού εμβολιασμού στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας αποκαλύπτει η Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες σ’ αυτό εμπλέκονται μια πλαστική χειρουργός, μαζί με μια διοικητική υπάλληλοι και μια νοσηλεύτρια.

Η διοικητική υπάλληλος που εμφανίστηκε σαν κόρη της γιατρού, είχε συνεννοηθεί με μια νοσηλεύτρια του ΙΚΑ Αλεξάνδρας ώστε να πραγματοποιήσουν εικονικά τη δεύτερη δόση του εμβολίου στην πλαστική χειρουργό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Αστυνομία έβαλε κάμερα στο συγκεκριμένο θάλαμο και διαπίστωσε ότι οι δύο γυναίκες έδιωξαν τον υπεύθυνο γιατρό καθώς η νοσηλεύτρια είπε ότι ήθελε να τους κάνει εκείνιη το εμβόλιο. Κίνητρο της γιατρού για να αποκτήσει το πλαστό πιστοποιητικό, φαίνεται πως ήταν το να το χρησιμοποιήσει ώστε να μπορεί να μπει σε χειρουργεία.

Οι τρεις γυναίκες έχουν οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθησαν τρία άτομα για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθησαν χθες, Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021, τρεις ημεδαπές για τα κατά περίπτωση αδικήματα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, της άμεσης συνέργειας σε αυτή και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Ειδικότερα, οι δυο ημεδαπές με τη συνδρομή της τρίτης, η οποία εργαζόταν ως νοσηλεύτρια σε Κέντρο Υγείας της Αττικής, πέτυχαν να βεβαιωθεί αναληθώς σε δημόσιο έγγραφο ότι εμβολιάσθηκαν κατά του κορωνοϊού.

Πιο αναλυτικά, η υπόθεση διερευνήθηκε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, τα οποία τέθηκαν υπόψη αρμόδιου Εισαγγελέα και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Από την επακόλουθη έρευνα και τη συνδυαστική αξιολόγηση και μελέτη του προανακριτικού υλικού που συγκεντρώθηκε, προέκυψε η συμμετοχή των ανωτέρω ημεδαπών στην υπόθεση του εικονικού εμβολιασμού.

Από την έρευνα στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε ο εικονικός εμβολιασμός βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα, τα οποία θα αποσταλούν για διενέργεια πραγματογνωμοσύνης.

Οι συλληφθείσες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Σχετικά